TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagges ärliga ord om pojkvännen Korosh Kananian

01 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Laila bagge och Korosh Kananian
Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian har fyllt år. Nu passar Laila på att fira honom ordentligt med en riktigt kärleksfull gest.
Annons

Laila Bagge, 45, och hennes Korosh Kananian, 28, har varit ett officiellt par i drygt tre år. Laila har tidigare berättat att pojkvännen inte är så förtjust i att synas och höras i media på samma sätt som hon gör, därför håller han sig utanför rampljuset så gott det går.

Nu har han dock fyllt år och Laila passar då på att hylla honom ordentligt på sin blogg. Hon delar med sig av flera privata bilder på paret där de syns mysa och hålla om varandra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag älskar dig så hårt. När det blåser finns du där till 100%. Du gör mig trygg och jag har aldrig känt mig så älskad då du verkligen alltid sätter mig i första rummet.” skriver Laila.

Sedan tidigare förhållanden har hon sönerna Liam, 15, och Kit, snart 7. Liam har synts en hel del i sin och sin mammas realityserie Lailaland. Korosh däremot syns mindre i rutan, ett val han aktivt har gjort. Det betyder dock inte att han inte är en del av familjen, tvärtom skriver Laila.

Annons

”Sättet du har tagit till dig mina söner, Kit och Liam, är också helt fantastiskt och något jag inte ens vågat drömma om.”

Paret har planer på att skaffa ett gemensamt barn. I Lailaland har man fått följa kampen på nära håll och Laila har öppet berättat om svårigheterna med att bli gravid i hennes ålder. Korosh har hela tiden funnits vid hennes sida och varit ett stort stöd, trots att det kanske inte alltid visas upp i tv-rutan.

“Du är min bästa vän och jag älskar att få vakna upp varje dag och skratta med dig. Du gör mig så otroligt lycklig. Och som Alexander Bard brukar säga: Du är ju inte ful att titta på heller.” avslutar Laila sitt inlägg tillägnat sin stora kärlek.

FOTO: Ibl

Annons