TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Laila Bagges mystiska bild med Korosh förvirrar: "Nygifta?"

10 jul, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Laila Bagge pikar sina följare om att hon och Korosh har gift sig
Laila Bagge och Korosh Kananian är i USA för att spela in den andra säsongen av Lailaland. Och nu har tv-profilen skapat en del förvirring hos sina följare på Instagram som tror att hon och kärleken passat på att gifta sig under inspelningen.
Annons

Tidigare i år bjöd Laila Bagge, 45, hela svenska folket in i hennes liv tillsammans med sambon Korosh Kananian, 27, och sonen Liam Pitts, 14, när deras egna realityserie Lailaland hade premiär. I serien har man fått följa familjens liv på djupet och fått lära känna Korosh ännu bättre då Laila Bagge tidigare valt att hålla honom privat. Man får bland annat vet hur paret föll för varandra och att Laila var tveksam till en början på grund av ålderskillnaden mellan dem, inte för åldern i sig utan för att hon kanske inte skulle kunna få barn. Men de valde att satsa på varandra ändå.

Kampen för att kunna bli gravid är ingenting som Laila Bagge hymlat med i serien utan hon har varit öppen från start med att det varit svårt för dem, men de ger inte upp. Just nu är familjen i Los Angeles och spelar in den andra säsongen av Lailaland och väl där publicerade Laila Bagge en bild som skapade ett stort frågetecken hos hennes följare på Instagram.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bilden är på paret tillsamman i Las Vegas, de håller hand och tittar kärleksfullt på varandra. En helt vanlig bild på ett par egentligen, men Laila Bagge håller någonting i sin hand som inte riktigt går att se, och i bildtexten har hon varit väldigt kryptisk:

“Sista kvällen i Vegas, det som händer i Vegas stannas i Vegas”, skriver hon till bilden.

För den som varit uppmärksam i Hollywood-filmer kommer tanken om ett giftemål direkt flimrandes i hjärnkontoret. Och det har hennes följare uppenbarligen gjort för i kommentarsfältet är de många som stället frågan till paret, och i fall att passar de på att gratulera dem.

“Nygifta?”, skriver en följare bland kommentarerna.

“Det ser ut som en ring på pinnen i alla fall. Hoppas på ett giftermål”, skriver en annan.

“Hoppas ni har gift er. Ni passar bra ihop. Kram på er och grattis kanske”, skriver en tredje.

Huruvida ett giftermål ägt rum eller inte får Laila Bagges följare inget svar på, men hon verkar minst sagt ha någonting att dölja. Hennes kollega Roger Nordin dök också upp i kommentarsfältet och skrev:

“Våga inte gå och gifta er i smyg”, skriver han.

Varpå Laila Bagge svarar med exakt samma sak hon skrivit i bildtexten, det som händer i Vegas stannar i Vegas. Om hon och Korosh numera kan kalla sig äkta makar är alltså en obesvarad fråga, om så är fallet önskar vi dem all lycka och sänder våra gratulationer.

Foto: Stella pictures, Instagram

Annons