ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge visar upp lyxiga renoveringen av huset: ”Härligt”

04 jun, 2023 
Laila och Korosh
Laila Bagge och Korosh Kananian har blivit färdiga med ett stort steg i deras husrenovering.
Det är på Instagram som Laila glatt visar upp vad som nu är färdigt.
Se videon här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”Brand logo
Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”

Laila Bagge och hennes kärlek Korosh Kananian har haft minst sagt fullt upp med sitt hus. Det var förra året som Laila berättade för Hänt att de skulle bygga om källaren – men att de då gjorde en mindre rolig upptäckt. Det var nämligen fullt av svartmögel.

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, sa Laila.

Svartmöglet visade sig komma från allt vatten som inte haft någonstans att ta vägen – förutom rakt in i huset.

– Det man har gjort är att ta allt vatten från huset och lett med rör, men det finns ingenstans vattnet tar vägen mer än rakt i huset. Så huset har ju badat i vatten. Så vi har hittat hål 15 cm in i husgrunden. När vi hittade det gick vi in och rev där och då hittade vi svartmögel.

Annons

Hon la till:

– Jag är ju glad men ändå inte glad. Det där kan man ju bli allvarligt sjuk av, man kanske inte vet vad det beror på varför man är sjuk ofta och så. Nu har ingen blivit det som tur var.

Börjar se en ljusning – efter tuffa tiden med svartmöglet

Sedan dess har paret haft fullt upp för att få bort svartmöglet, men för några månader sedan kunde Laila berätta att de såg en ljusning och att de nu kunde fokusera på den utbyggnad, som de alltså hade planer att göra från första början.

”I sommar är det ett år sedan vi upptäckte det första stora hålet rätt in i huset som gjorde att vi fått svartmögel i källaren. Det blev ett större projekt än vad vi någonsin kunnat drömma om. Men nu är sommaren snart här och vi jobbar på med allt och kan äntligen börja fokusera på utbyggnaden som vi skulle gjort från början. Källaren är snart klar så nu börjar vi planera upp vårat nya vardagsrum”, har Laila tidigare skrivit till Hänt.

Laila visar upp lyxiga poolen – videon visar

Parets renovering av huset börjar alltså lika något – och nu visar Laila upp nästa färdiga steg! De har nämligen fått till en stor lyxig pool. Till en video skriver hon:

”Så härligt att äntligen poolen börjar bli klar vi vill ju bada i sommar”.

Se videon här:

Hänt har sökt Laila Bagge.

Annons