ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge om sommarplanerna – tvingas ställa in

24 jun, 2023 
Moa Risberg
Laila Bagge och sambon Korosh
Laila Bagge berättar nu om den annorlunda sommaren för familjen.
Den stora renoveringen tvingar familjen stanna hemma.
Även den yngsta sonen Kit har påverkats.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagges första ord om nya Idol-uppläggetBrand logo
Laila Bagges första ord om nya Idol-upplägget

Nu närmar sig semestertiderna och planeringen för sommaren är i full gång, även för radioprofilen Laila Bagge, 50, och hennes sambo Korosh Kananian, 32, som tyvärr har fått tänka om när det kommer till sommarens planer.

Laila berättar för Hänt att hon och familjen tyvärr tvingas ändra sina planer på grund av den långdragna renoveringen.

– Vi skulle ha åkt på semester men nu blir vi nog hemma och försöker få klart huset! skriver Laila till Hänt.

Paret påbörjade renoveringen av källaren förra året med tanken om att bygga ut i för att få ett större vardagsrum. Men under rivningen av källaren så insåg dem att mycket av huset var felbyggt sedan tidigare.

Under renoveringen gjordes den hemska upptäckten

Djupare in i rivningen gjorde de den hemska upptäckten som har fått renoveringen att bli så omfattande och utdragen för paret, nämligen att vatten läckt in i huset och orsakat svartmögel i hela källaren. Något som har gjort att Laila och Korosh har haft fullt upp med förändringarna i huset sedan dess.

Annons

Däremot berättar Laila de glädjande nyheterna att källaren som varit det stora projektet i huset hittills äntligen är färdigt. Men det betyder inte att Laila och Korosh har slut på planer för huset. Nu återstår renoveringen av övriga delar i huset, något som paret planerar att färdigställa innan det kan ta semester på riktigt.

Även Lailas barn har påverkats

Sommaren blir även speciell för familjen då Lailas yngsta son Kit Wahlgren som nyligen råkade ut för en hemsk olycka. Laila delade nyligen med sig av händelsen på Instagram och berättade att den yngsta sonen fått en rejäl smäll under en fotbollsträning. Olyckan resulterade i en fraktur som har gjort att sonen Kit får gå med kryckor vilket gör att det även blir en annorlunda sommar för honom.

Även Lailas äldsta son Liam Pitts, 19, som satsat sten hårt på karriären som MMA-fighter råkade nyligen ut för otur. När han tidigare tvingades fatta det dystra beskedet att ställa in sin match då sjukdom satte stopp för honom. En viktig match för Liam som han hade förberett sig länge inför.

FOTO: Youtube/Hänt

Annons