laila bagge

Laila Bagge råkade ut för en olycka – nu berättar hon

Laila Bagge

Laila Bagge delar generöst med sig av sitt liv i bilder på sociala medier.
I sin blogg berättar hon om att hon råkat ut för en olycka när hon skulle besöka Gamla Stans julmarknad.
Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”
0:39

Efter reklamen: Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”

(0:39)

Slå på ljud

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 49, och pojkvännen Korosh Kananian, 31, bor tillsammans i en villa på Lidingö utanför Stockholm. Men under den senaste tiden har paret tvingats totalrenovera efter att de upptäckte svartmögel i källaren.

Laila Bagges stora husrenovering

Upptäckten av svartmögel var inledningen till en lång och dyr renovering av huset. I en tidigare intervju berättade Laila om hur de upptäckte felbyggnationen.

– Tanken var att vi bara skulle bygga ut i källaren och få större vardagsrum. Och när vi börjar riva i källaren inser vi att det är väldigt mycket felbyggt. Såpass felbyggt att vi fått in svartmögel i källaren, berättar Laila då.

Några månader har passerat och Laila börjar se ett slut i renoveringshistorian. Trots renoveringen ska julfirandet gå av stapeln hemma hos Laila i år.

– Min byggare Magnus har sagt att han blir klar till jul, med vissa delar av huset. Det viktigaste är ju att det blir rätt gjort, det får ta sin tid, men det tar tid, sa Laila när Hänt träffade henne på röda mattan inför Finer & Taylor.

Laila Bagges olycka i Gamla Stan: "Rejäl fläskläpp"

Julen närmar sig med stormsteg och det är inte bara hemmet som ska julpyntas. Häromdagen skulle Laila besöka Gamla Stans julmarknad för att köpa polkagriskäppar för att julpynta studion med och överraska sina kollegor. Men hon råkade ut för en olycka, vilket hon berättar om på sin blogg.

När hon kommer till det kullerstenstäckta Stortorget så ramlar hon och hon kan inte ta emot sig med sina armar vilket gör att hon slår i med huvudet i marken.

"Hjärnan fick väl frispel eller nåt så jag slår i med huvudet vid munnen och framtänderna. Som tur är slog jag inte ut dem igen. Men det blev ett rejält jack på insidan av överläppen och blodet rann. Såg värre ut än vad det var." skriver Laila på sin blogg och fortsätter:

"Men ledsen och lite chockad gick vi in på ett fik och fick servetter och kunde fräscha till mig lite. Så nu har jag en rejäl fläskläpp."

När Hänt når henne och frågar om hur hon mår efter olyckan svarar hon:

"Allt är läkt nu så det känns bra"

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN