TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagge: Så avslöjade jag graviditeten

18 jan, 2018 
AvHanna Nilsson
Programledaren Laila Bagge har legat lågt med sitt kärleksliv på sistone. Men i ”RIX MorronZoo!” berättar hon nu något som får lyssnarna att dra rejält på smilbanden
Annons

Tv-profilen och radioprogramledaren Laila Bagge, 45, har två söner – Liam Pitts, 14, och Kit Wahlgren, 6. Under 2015 träffade hon yngre kärleken Korosh Kananian, 26, och länge har det ryktats om att paret snart är på väg att ta ett nytt steg i relationen – nämligen att skaffa barn ihop. Men enligt Laila själv ska detta inte vara något planerar, något hon också tidigare dementerat:

– Vi har pratat om det men inte om oss på det sättet. Jag är inte purung, så det är inte ens säkert att det går. Jag vet inte ens om jag kan. Som han säger: jag kan skaffa barn vid 50, då är du död ändå. På skämt. Vi har inte riktigt diskuterat det så, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Däremot är Laila inte särskilt blyg när det kommer till att prata kärlek och graviditeter. I radioprogrammet ”RIX MorronZoo!” berättade hon nyligen om hur hon överraskade sina två tidigare kärlekar, bland dem Niclas Wahlgren, 52, med att hon var gravid. Radiokollegan Roger Nordin, 40, tycker att hon minst sagt var kreativ.

Annons

– Nja det var väl inte så kreativt egentligen, svarar Laila snabbt och fortsätter:

– Jag kissade på stickan och det visade positivt sedan satte jag in den i en låda och slog in det i ett paket.

Hon berättar hur pappan sedan i sin tur fick öppna det hemlighetsfulla paketet.

– Och då blev det sådär ”åh”, ”vad roligt”, säger hon i programmet.

Roger påpekar ännu en gång att Lailas tilltag var kreativt.

– Var det det? ifrågasätter Laila innan hon fyller i:

– Han fick ju stickan, så då förstod han ju och blev jätteglad…

Om det blir någon mer ”gravidöverraskning” för den senare kärleken Korosh återstår väl bara att se.

Foto: IBL

Annons