Laila Bagge rasar efter händelsen under utekvällen: ”Fruktansvärt illa berörd”

Laila Bagge rasar efter händelsen under utekvällen: ”Fruktansvärt illa berörd”

I morgonens Rix MorronZoo berättar programledarna om något som höll på att förstöra stämningen under deras teambuilding i fredags. Laila Bagge är den som kanske är mest upprörd, efter att ha fått rycka in till kollegans försvar.

– Vi måste berätta vad som hände i fredags, inleder Roger Nordin morgonens sänding i Rix MorronZoo.

Under fredagkvällen var det dags för teambuilding för kollegorna på Rix MorronZoo. Kvällen innehöll både spa och middag, och senare var de flera som blev sugna på att gå vidare. De beslutade sig för att gå till ett populärt uteställe i Stockholm, där alla tydligen inte var välkomna in. Producenten Basse ska ha nekats i dörren då han enligt vakterna såg för full ut, vilket fick Laila Bagge att reagera.

– Jag måste säga att jag blev fruktansvärt illa berörd åh Basses vägnar, säger hon i programmet.

Basse förklarar hur det hela gick till samtidigt som han tror sig ha förklaringen till varför vakterna uppfattade honom som ”för full” trots att han bara druckit ett glas vin.

– De stoppar mig utan att ha en diskussion överhuvudtaget, säger han och fortsätter förklara att situationer som denna hör till vanligheterna när han ska ut och festa.

Basse berättar att han lider av ”Ptos”, ett tillstånd som gör att ögonlocken blir hängande. För det har han genomgått tre operationer, och det är även något kollegorna tidigare pratat om i sändning.

LÄS OCKSÅ: TV4-profilens stora ilska mot Postnord efter upptäckten i brevlådan: ”Blä”

– Det här är något som vakter inte känner igen och inte vill höra talas om för jag försöker förklara det här gång på gång, säger Basse som också lärt sig att vakter inte alltid är så lyhörda.

– Är det något jag lärt mig genom åren om vakter, så är det att de kan inte ändra uppfattning, fortsätter han.

Roger Nordin fortsätter diskussionen med att styra in på hur Laila Bagge valde att agera som vän och kollega.

– Men vad gjorde Laila? Ja, hon tog fram mobilen och började filma det här, avslöjar Roger.

Laila spelar upp sekvensen i sändningen, där Basses röst hörs. Trots att han inte låter särskilt berusad slutade det hela med att kollegorna fick vända och gå därifrån. Lyckligtvis kom de in på nästa ställe där de kunde fortsätta kvällen, något Basse är tacksam för.

– Jag vill verkligen tacka Lotta och Laila för ni var verkligen på min sida då och försökte få in mig, säger han.

Och Laila poängterar därefter än en gång att hon tycker det är tråkigt att vissa vakter inte är öppna för att ta en diskussion.

– Jag tycker det är riktigt dåligt, jag tycker det är tråkigt. Jag tycker att vakterna kan ändra inställning. Först och främst prata med en person och bedöm om den är onykter eller inte. Och det gjorde de inte, de sa stopp med en gång när de såg dig. Och sen efter att ha pratat med dig så insåg de väl att ”shit vi gjort lite fel här, men nu håller vi på det här”, avslutar hon.

Bild från Roger och Lailas första bröllop i mars 2017.

Bild från Roger och Lailas första bröllop i mars 2017.

Bild från Roger och Lailas första bröllop i mars 2017.

LÄS OCKSÅ: Här återförenas Pernilla och Laila – efter de hårda orden

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN