LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge om sönerna Kit och Liams oro – efter allvarliga olyckan i hemmet

21 okt, 2020 
Laila Bagge och sonen Liam Pitts
Laila Bagge slog av flera tänder och fick ett ordentligt jack i hakan efter att kollapsat.
Nu berättar hon om sönerna Kit och Liams oro efter dramatiska olyckan.
Annons
Allt om Laila BaggeBrand logo
Allt om Laila Bagge

Härom veckan föll Laila Bagge, 47, handlöst i golvet och slog sig ordentligt. Pojkvännen Korosh Kananian, 30, vaknade av en smäll och hittade sedan Laila liggandes på badrumgolvet. Hon fördes till sjukhus och fick snabbt hjälp.

Delar av tre tänder hade slagits ut och Laila fick även sy flera stygn i hakan. Även Lailas käke hade fått en rejäl smäll och till en början stod det oklart om hon skulle tvingas opereras. Men efter besked från läkarna klarade sig Laila ifrån operation och skulle istället hålla käken igång samt använda sig av rehabiliteringsövningar.

”Ska inte sticka under stolen med att det gör ont för det gör jävligt ont, men med Alvedon och Ipren går det bra!”, skrev Laila när hon uppdaterade följarna om läget för käken.

Kärlekshyllningen till Korosh Kananian efter tuffa tiden

Laila har även varit öppen med att hon tvingats göra kontroller på sitt hjärta för att se att allt ser bra ut, vilket det gjorde. Därav tror man fortsatt idag att Lailas kollaps beror på vätskebrist, något som fått henne att börja dricka ordentligt med vatten.

Annons

Nu väljer Laila i ett inlägg på Instagram att tacka kärleken Korosh för hans stöd under den tuffa tiden som varit.

”Min fina man, så stark som alltid står vid min sida. Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dig! Detta är ju inte första gången som jag glömmer dricka vatten och på grund av det får allvarliga konsekvenser. Jag har svimmat 4 gånger i mitt liv på grund av detta”, skriver Laila till en bild på Korosh.

Laila Bagge och Korosh
Laila Bagge och kärleken Korosh.

Laila har sedan tidigare relationer två barn. Sonen Liam Pitts, 17, fick hon tillsammans med amerikanaren Mason Pitts. Kit Wahlgren är Lailas yngsta barn, han är idag 9 år gammal och son till Laila och Niclas Wahlgren.

Laila Bagge om Kit och Liams oro efter olyckan

I samma inlägg som Laila nu uttrycker sin kärlek för Korosh berättar hon även att sönerna blivit oroliga efter den dramatiska händelsen som slutade upp med ambulansfärd.

Annons

”Detta är ju inte bara påfrestande för mig utan för hela min familj. Mina barn blir jätteoroliga och Liam har tyvärr också varit med och sett när det hänt vilket jag önskar att han inte hade gjort, det har gjort att han alltid är orolig och frågar varje dag om jag druckit vatten”, skriver Laila.

Hon menar nu också att sönernas oro har fått henne att inse att det är dags att skärpa till sig och verkligen få i sig tillräckligt med vätska, så att ingen behöver vara rädd för att det ska ske igen.

”Nu fem år senare så hände det igen och detta är sista gången det händer. Jag blev själv väldigt rädd själv då jag inser att jag faktiskt hade en väldig tur”.

Annons