Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagge och sonen Liam oense om gravidkampen: ”Har sagt nej”

03 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Laila Bagge Liam Pitts oenighet gravid
Laila Bagge och Korosh Kananian kämpar hårt för att få ett gemensamt barn. Men Lailas 15-årige son Liam Pitts är inte lika exalterad över ett nytt syskon.
Annons

Laila Bagge, 45, avslöjade i våras att hon och sambon Korosh Kananian, 28, försöker skaffa barn. Sedan dess har paret längtat efter ett gemensamt barn och genomgår nu en tuff resa.  Men det är inte alla i familjen som längtar lika mycket. Laila Bagges son Liam Pitts, 15, är inte lika positivt inställd till en till bebis.

När Hänt träffar Laila och Liam tas frågan upp. Diskussionen om ett till syskon är något som kommer tas upp i nya säsongen av Lailaland, men redan nu kan de avslöja att de har delade meningar kring saken.

– Jag har faktiskt inte varit så positiv till det och jag får inte säga för mycket, för det kommer mycket i serien. Men vi ser ju inte lika på den saken, där har vi olika syner. För många kan ett barn vara jättebra för förhållanden, men i de flesta fallen som jag har upplevt har det varit slutet på förhållanden. Det blir nästan aldrig bra, så det är därför jag har sagt nej, säger Liam Pitts till Hänt.

Annons

Förutom Liam har Laila Bagge sonen Kit Wahlgren, 7, som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren, 53. Liam berättar att hans rädsla för att få ett nytt syskon grundar sig i att Lailas förhållanden tagit slut vid både hans och hans lillebrors födsel. Laila blir ledsen över sin sons tankar.

– Det känns hemskt att du känner så, att ett barn är slutet på ett förhållande, säger Laila till Liam och förklarar vidare:

– Det behöver inte vara så. Men det här låter ju jättehemskt för det låter som att jag har något att jobba på som mamma tror jag. Bara för att det kommer ett barn behöver det inte ta slut.

Men Laila Bagge förstår ändå sin sons tankar.

– Det är ju mer rädslan för att han inte vill att det ska ta slut mellan mig och Korosh, så på ett sätt uppskattar jag det för jag tycker det är fint av honom. Men på ett annat sätt känner jag också att det är lite sorgligt eftersom det inte behöver se ut så.

Annons

Laila Bagge har själv haft en rädsla för hur relationen med Korosh kommer bli, vare sig det blir ett barn eller inte. Hon vet att det finns en åldersskillnad mellan dem två och att Korosh inte har några barn sedan innan. Tanken på att förlora honom om hon inte blir gravid skrämmer henne.

– Men då får man ju förhoppningsvis lite på det han har sagt, att så löser vi det på annat sätt, säger hon.

Tanken på att förhållandet kan ta slut om de faktiskt får ett barn finns också där, menar Laila Bagge.

– Det är ju mycket jobb, det ska man inte sticka under stolen med. Lite sömn, och det vet man ju vad det gör utan barn – man kan lätt bli irriterad. Och har man barn på det… Så det gäller ju att båda steppar upp.

Säsong två av Lailaland har premiär tisdagen den 13 november på Viafree, TV3 och Viaplay.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: IBL

Annons