TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagges gravidkamp med Korosh – öppnar upp om problemen

09 maj, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Laila Bagge och sambon Korosh Kananian vill få barn. Nu berättar radioprofilen om svårigheterna som väntar. "Vi får gå på onaturlig väg", säger Laila Bagge.
Annons

Laila Bagge, 45, och kärleken Korosh Kananian, 27, försöker skaffa barn. Det var under tisdagen som radioprofilen berättade om parets kamp för att få barn i podcasten Nemo möter en vän.

– Vi har bestämt oss för att se om det går, jag är ju inte purung som sagt var, säger Laila Bagge i podcasten.

Hon fortsätter:

– Han har sagt att han aldrig skulle välja bort mig för att få barn för det är mig han vill leva med. Och det är ju gulligt sagt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Laila Bagge har sedan tidigare barnen Kit Wahlgren, 6, och Liam Bagge, 14.

I onsdagens Rix Morronzoo berättar Laila Bagge mer om processen att få barn.

– Det går ju inte på naturlig väg, så vi får gå på onaturlig väg, säger Laila Bagge till radiokollegan Roger Nordin.

Hon fortsätter:

– Det är inte så enkelt.

I egna dokusåpan Lailaland träffar Laila en läkare där hon får veta att det finns en liten möjlighet att bli gravid och att det finns olika behandlingar att tillgå, om det behövs.

Annons

– Jag trodde aldrig att jag skulle känna så som jag faktiskt har gjort: att man känner sig värdelös. Jag har fått en helt annan förståelse för alla andra kvinnor som kanske inte kan få barn. Nu har ju jag två barn, så jag är jättelycklig. Men samtidigt förstår jag känslan av tomhet och att man är ”dålig” som kvinna. Sedan den här rädslan att bli lämnad för en sådan sak, det känns inte roligt. Men när läkaren sa att det finns 2% chans så blev det för mig som att han sa att det var 100%. Det var positivt, man får se det så i alla fall, har Laila Bagge sagt till Expressen efter inspelningen av Lailaland.

I Rix Morronzoo förtydligar hon var hon menar.

– Jag blev så glad för jag trodde det var helt kört och då blir ju två procent helt plötsligt wow! Sen när man har tänkt efter så är det inte så mycket att hurra för.

– Låt oss säga att vi försöker så får vi se om det händer något.

FOTO:

Annons