LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge firar lyckan med Korosh Kananian: ”Få två barn”

01 dec, 2023 
Linn Seipel
korosh och laila bagges lycka
Laila Bagge och Korosh Kananian firar nio år som par!
I samband med deras jubileum ser hon tillbaka på relationen och känner tacksamhet – samt blickar framåt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Radioprofilen Laila Bagge, 50, och försäkringsrådgivaren Korosh Kananian, 33, bor i en vacker villa 165 kvadratmeter, belägen på ön Lidingö i Stockholm. Enligt Booli är villan värderad till nästan 13 miljoner kronor, och har säkert kostat ytterligare en del att renovera.

Under ett par års tid har man nämligen kunnat följa denna process som verkar allt annat än spikrak. Senast i början på november berättade Laila i en intervju med Hänt att även om det är kämpigt, så börjar de komma närmare ett slutresultat.

– Det går åt helvete men vi försöker lösa det. Det är mycket problem med det huset så ja, men vi ser ljuset i tunneln det gör vi. Men man är ju så trött på det, man vill att det ska vara klart liksom, sade hon då och fyllde snabbt i:

Annons

– Men när det är klart då är det bra.

Laila Bagge och Korosh Kananians lycka i relationen: ”Så glad att du inte gav upp”

Nu har turturduvorna något helt annat att fira – inget mindre än nio år som par! I ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram hyllar Laila sambon Korosh genom att ta dem på en liten nostalgitripp.

”För 9 år sedan träffade jag dig tiden har verkligen gått fort, och nu går vi in i vårat 10:de år. Man brukar säga att nyförälskelsen går över efter ett tag, men 9 år senare är jag lika nykär som jag var när vi först träffades! Och visst är det mysigt att minnas tillbaka till den där första natten vi träffades på Riche, vem hade kunnat ana att vi aldrig skulle vara ifrån varandra efter den kvällen!”, skriver Laila och fortsätter:

”Tror inte du hade räknat med att du skulle träffa mig och få två barn på halsen när du stod och fixade dig innan du skulle gå ut! Men jag är så glad att du inte gav upp efter min dryghet i början där i baren när du kom fram, utan mötte mig med humor och värme, älskar dig och ser fram emot att fira massa fler år tillsammans med dig”.

Laila Bagge om Korosh Kananian som bonuspappa: ”Känns väldigt bra i mammahjärtat”

Laila har tidigare uttalat sig om Korosh som bonuspappa till äldsta sonen Liam Pitts, 19, som hon har tillsammans med pappan Mason Pitts som lever i USA. Men även sin yngre son Kit Wahlgren, 12, som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren.

– Den är väldigt bra, de har ju bott ihop i nio år nu så att det är ju, vad ska man säga, en extra förälder. Jag är jätteglad att de har den relationen. Det känns väldigt bra i mammahjärtat, sade hon i slutet på augusti till Hänt.

FOTO: TV4/Instagram

Annons