Läckberg tvingas operera näsan efter olyckan

Camilla Läckberg tvingas ta en paus inför bokreleasen och operera näsan. Orsaken är en gammal skada som påverkar henne negativt.

Författaren Camilla Läckberg, 42, har fullt upp inför releasen av sin nya bok “Häxan”, men nu tvingas hon ta en paus i sitt hektiska schema och läggas in på sjukhus. På sin blogg skriver hon att orsaken är en nödvändig näsoperation.

“Bakgrunden är att jag bröt näsan i en fånig och högst modest olycka när jag 20 år gammal. (lång historia, men inget dramatiskt.) Näsväggen hoppade ur sin skåra och blev dessutom skev så jag fick sövas och opereras och det sattes in plattor för att stötta upp näsväggen”, förklarar hon i ett inlägg som publicerades under måndagskvällen.

Camilla Läckberg skriver att hon sedan dess har en knöl på sin näsrygg, men att det inte är något hon struntar fullständigt i. Nya problem har dock uppstått på senare år då hon fått det allt svårare att andas genom näsan. För att hemmafixa problemet har hon använt diverse nässpraysmedel, men ingenting har hjälpt mot nästäppan.

Läckberg är tydlig med att operationen endast beror på att hon vill kunna andas med näsan igen.

“Så till slut masade jag mig iväg till doktorn för att kolla snoken. Och jag har fått en ökande broskbildning i näsan, troligtvis kopplad till näsbrottet. Och jag fick rekommendationen att det måste opereras bort för att jag ska kunna andas genom näsan igen”, skriver hon.

Läckberg beskriver operationen som ska ske under tisdagen som högst odramatisk och absolut ingenting som görs som en skönhetskorrigering. Däremot är hon ändå orolig inför ingreppet:

“Och ja, detta är en fjuttig och högst privat angelägenhet och inget dramatiskt öht. Inte mer än att jag är skräckslagen för att jag minns hur ont det gjorde förra gången jag opererade näsan pga brottet”, skriver hon.

Hänt önskar Camilla Läckberg all lycka, hoppar operationen suddar ut dina problem och att smärtan blir hanterlig.

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg ber om ursäkt för sitt beteende

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckberg: Så straffar jag mina barn

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!