Läckberg stöttas av kändisvännerna efter känslosamma inlägget

Camilla Läckberg är sönderstressad skriver hon på sin Instagram. Bland annat blir kärlekslivet med Simon Sköld lidande. Nu får hon stöd av både Pernilla Wahlgren och Denise Rudberg.

Det började med en selfie på Instagram föreställande Camilla Läckberg, 42, med en scarf i håret, men den efterföljande texten var öppenhjärtig och beskriver en mycket stressad författare, sambo och småbarnsförälder.

“Imorse. Smink, scarf och torrschampo. Höga klackar och brett leende. Men batteriet på rött. Liv som gått i 200 km/h allt för länge. 900 obesvarade mail. 170 obesvarade mess. Kompisar jag borde svarat till. Jobbärenden jag borde besvarat. Uppgifter som borde blivit gjorda. Mötesförfrågningar som borde blivit besvarade. Kvitton som borde blivit inskickade. Ärenden som borde blivit gjorda. Matsäckar som borde blivit medskickade. Läxor som borde blivit förhörda. Lådor som bord blivit sorterade. Kärleksfulla ord som borde blivit sagda. Pussar som borde blivit utdelade. Ligg som borde blivit lagda”, skriver Camilla Läckberg och fortsätter:

Och samtidigt. Dåligt samvete för att jag ju har det så bra på så många sätt så jag inte borde kunna känna hur stressen brinner i lungorna. Andas. Andas. Men hur? När allt händer här och nu. När tåget annars lämnar stationen. Vill ju inte missa målet. Men vill ju samtidigt orka njuta av vägen dit.”

I skrivande stund har inlägget över 300 kommentarer och många av Camilla Läckbergs följare ger henne virtuella styrkekramar och skickar hjärtan. Några som också stöttar henne är författarkollegan Denise Rudberg, 45, och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 49.

Denise Rudberg tipsar om att prioritera sexet med Camillas sambo, kampsportaren Simon Sköld, 29.

“Det gäller att prioritera och det finns egentligen bara en sak som gäller. Med andra ord bara att ligga, sen löser sig resten”, skriver hon med en smiley.

LÄS OCKSÅ: Läckberg om att ta bort sina bröst: ”Börjat fundera på det”

Pernilla Wahlgren är en av dem över 300 som skrivit peppande kommentarer till Camilla Läckberg.

Pernilla Wahlgren däremot försöker stötta Camilla Läckberg med att berätta att hon har det ännu värre:

“Om det känns bättre så har jag 7396 obesvarade mail.”

Dagen efter tackar Camilla Läckberg för allt stöd på sin Instagram:

“Tack för era fina kommentarer, läst vartenda en.” skriver hon och fortsätter:

“Det är jag själv som tar på mig för mycket, säger “ja” för ofta, som tror att jag kan flytta berg bara jag vill det tillräckligt mycket. Men ni har ju rätt. Man måste andas oxå. Berget finns där imorgon med.”

Foto: IBL

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs oro över åldersskillnaden med Simon

SENASTE NYTT!