TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Läckberg hyllas efter erkännandet: "Underbart!"

01 aug, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Camilla Läckberg njuter precis som alla andra av den svenska sommaren. Och trots att vardagen rullar på hade hon en plan för den här sommaren som gick allt annat än i lås. Nu erkänner hon misslyckandet för sina följare.
Annons

Alla ser vi fram emot semestertider och ledighet, men det finns olika sätt att tillbringa den på. Deckardrottningen Camilla Läckberg, 42, hade som plan att vara flawless från topp till tå denna sommaren.

“Min plan för den här sommaren var att äta nyttigt. Komma igång rejält med träningen igen. Skaffa fina naglar. Göra inpackningar och få hår som i Timotejreklamen. Ansa bikinilinjen på en religiös nivå.”, skriver hon på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men planen gick inte riktigt åt det håll som Camilla ville och nu har hon ännu en gång vänt sig till sina följare på Instagram för att erkänna hur det gick med hennes plan.

“Gick så där med den planen. 5 kg plus, tackar Gud för resår och gravidshorts, naglar som bäst gös bakom ryggen, håret har fått en grönaktig nyans av kloret och bikinilinjen ger en flashback till ‘That 70’s show'”, skriver hon.

Trots att sommaren inte är slut än så väljer Camilla att ta sin misslyckade sommarplan med en klackspark och invänta nästa sommar för nya planer.

“Ja, that’s life. Men NÄSTA sommar! DÅ minsann!”, skriver hon.

I kommentarsfältet hyllas hon till skyarna av sina följare. De älskar att hon erkänner sin misslyckade plan och visar att hon är precis som dem:

“Underbart”

“Skönt att det inte bara är jag som är mänsklig”

“Du är för härlig”

Sommaren är till för att njuta inte för massa måsten, heja dig Camilla!

Foto: IBL

Annons