LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför skjuter Camilla Läckberg upp smekmånaden

19 jun, 2017 
Lina Arvidsson
Camilla Läckberg och Simon Sköld överraskade med bröllop i helgen. Men smekmånaden får vänta. Nu berättar Camilla Läckberg varför.
Annons

I helgen gifte sig författaren Camilla Läckberg, 42, med kärleken Simon Sköld, 30. Det blev en överraskning för såväl släkt som vänner som var inbjudna på en fest med temat “vitt”.

Men när gästerna anlände till parets landställe på Måsholmen i Norrtälje bjöds det på bröllop och ett storslaget firande. Men det blev dessvärre ingen bröllopsresa för Camilla Läckberg och Simon Sköld. I alla fall inte än.

Det nygifta paret befinner sig just nu i New York, men handlar inte om någon smekmånad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

O tidningarna har ju skrivit att det här är vår bröllopsresa. Dock är det tyvärr fel, vi kommer åka på bröllopsresa i höst istället och den här resan var planerad för jobb redan innan vi satte datumet för bröllopet. Inte ultimat men fick bli så“, skriver Camilla Läckberg på Instagram dagen efter bröllopet.

I höst bär det av på bröllopsresa för Camilla och Simon. På Instagram ber hon sina följare om tips på var de ska åka.

Aruba, Hawaii, Costa Rica och Bora Bora är några av förslagen.

Foto: IBL, Instagram

Annons