Artikeln innehåller reklamlänkar

Kritikstorm mot Katrin Zytomierska efter samarbetet: ”Sorgligt”

Katrin Zytomierska får kritik för samarbetet.

Katrin Zytomierska har fått sina följare att se rött genom att göra reklam för en kontroversiell produkt.
”Hoppas innerligt att detta är ett skämt”, skriver en av hennes följare.

Katrin Zytomierska, 42, är van att väcka starka känslor bland sina följare på sociala medier. Hon är en flitig Instagram-profil – och på sitt konto visar hon ofta upp vardagen tillsammans med barnen Ringo, 9, Rambo, 6, och Falke, 2, sin affärsverksamhet och sin träning.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Katrin Zytomierska har tidigare väckt stor uppståndelse med sina uttalanden om överviktiga personer. Under hösten 2015 medverkade hon i tv-programmet Malou efter tio för att diskutera kroppsideal. Då orsakade Katrins uttalanden så stor kritik att hon sedan bad om ursäkt på sin blogg.

Slutligen så vill jag säga att man får se ut precis som man vill. Huvudsaken är att man mår bra och att man är hälsosam – om inte för sin egen skull så för våra barns skull”, avslutade hon då sitt blogginlägg.

Senast i slutet av september i år uttalade sig artisten Shirley Clamp, 46, om Katrin Zytomierska och de saker hon sagt om överviktiga.

– Det som kommer ur hennes mun, att hon skulle förakta överviktiga människor. Det är ungefär som att säga att man föraktar sjuka, eller föraktar människor för att de har en diagnos, eller föraktar människor för att de är smala, sa Shirley Clamp i Nemo Hedéns podcast Nemo möter en vän.

Hon fortsatte:

– Man kan inte säga så.

Upprör sina följare

Nu har Katrin Zytomierska återigen rört upp starka känslor. Den här gången på grund av en produkt som hon gör reklam för på Instagram. På Instagrambilden ligger Katrin i en soffa med en fjällkontroll i handen. På magen har hon en apparat som ska träna magmusklerna, utan att man själv behöver göra något.

Ligga i soffan utan att anstränga sig medan rutorna skapas måste ju vara drömmen för alla!”, skriver Katrin Zytomierska till bilden och fortsätter:

Personligen tycker jag att det är ett kul komplement som skyndar på min process att få fram rutorna på magen”.

https://www.instagram.com/p/B3R6CDpIgm2/

I kommentarsfältet skräder Katrins följare inte orden om vad de tycker om hennes reklamsamarbete.

Bara för att du får den gratis och säkert riktigt bra betalt så behöver du inte lura dina följare att köpa skiten. Fungerar ej!!!”, skriver en person i en kommentar.

Tv-shop blev Insta-shop … Sorgligt att folk fortfarande tror att man kan bygga muskler utan att anstränga sig”, skriver en annan.

Några följare är dock övertygade om att Katrin själv inte tror på produkten utan tror att hon skämtar.

Hoppas innerligt att detta är ett skämt”, skriver en av Katrin Zytomierskas följare.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram 

Senaste nytt