LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kritiken mot Kristin Kaspersen – efter orden om sonen Filip Lamprecht

12 apr, 2021 
Linnea Lundgren
För två år sedan vann Kristin Kaspersen Let's dance med stor bravur. Nu hejar hon ihärdigt på sonen Filip Lamprecht som deltar i årets säsong.
Men de kärleksfulla inläggen uppskattas inte av alla – och Kristin tvingas slå ifrån sig kritiken. ”Jag är mamma!”
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges absolut mest omtyckta tv-personligheter. 2019 gjorde hon storsuccé då hon efter en spännande säsong lyckades ta hem förstapriset i TV4:s dansprogram Let's dance.

Sedan dess har Kristin ofta talat varmt om TV4-programmet och hennes erfarenheter från sitt deltagande. Därför är det inte heller konstigt att hon jublade då nyheten om att även sonen Filip Lamprecht, 24, ställer upp i tävlingen.

Stora stödet till sonen Filip Lamprecht

Och visst går talangen för dans i släkten. Nu är vi några veckor in i årets säsong av Let's dance och både Filip och danspartnern Linn Hegdal har hittills hyllats av juryn. Filip har även stöd från flickvänen Peg Parneviks, 25, och syster Penny Parnevik som deltog i tävlingen under förra året.

Dessutom har Filips pappa, Martin Lamprecht, 57, varit gift med friidrottsstjärnan Erica Johansson, 47, som även hon har deltagit i programmet.

Annons

Största supporten är dock mamma Kristin som under vekorna som gått hyllat sonens prestationer via sin Instagram. För en tid sedan berättade hon även om ett fint möte med två ridande poliser. Tårarna rann efter att de båda hade berättat för Kristin hur duktig de tyckte Filip var på att dansa.

”Åh vi pratar precis om hur fantastisk din son är på att dansa!”, ska den ena polisen ha sagt till Kristin då.

Kritiken mot Kristin Kaspersen

Nu väcker dock mamma Kristins stöd till sonen kritik från följarna. Efter ytterligare ett hyllande inlägg på Instagram menar följarna att hon inte borde använda sina stora plattformar för att samla in röster till sonen.

”Varför jagar du röster genom ditt kändisskap när din son är superbra och troligen vinner/går långt på egen hand? Tänk lite”, skriver en följare.

De syrliga kommentarerna är dock något som Kristin slår ifrån sig.

”Haha.. så roligt att ni tolkar in mitt kändisskap. Jag är mamma. Tror att alla mammor backar upp sina barn oavsett om de är kända eller inte. Så låt mig få vara mamma precis som alla andra mammor får vara. Han är grym för den han är. Och jag är obeskrivligt stolt över honom. Oavsett om jag är känd eller inte. Jag är mamma!”, svarar hon på kritiken.

FOTO: TT

Annons