TV4-tittarnas kritik – avslöjandet innan sista avsnittet av Så mycket bättre

MIRIAM BRYANT, THOMAS STENSTRÖM

Årets säsong av Så mycket bättre är slut.
Men som vanligt kan inte alla vara nöjda. Nu rasar tittarna efter en viss detalj.
Peter Jöbacks verkliga relation till bröderna Norén
Slå på ljud

Så mycket bättre är ett av de mest populära programmen på TV4 och inför varje ny säsong är spänningen olidlig över vilka artister som ska flytta in på pensionatet Grå gåsen på Gotland.

Att det är spännande när artisterna till Så mycket bättre avslöjas är med andra ord ingen hemlighet. Så därför valde TV4 att göra avslöjandena så roliga som möjligt. I programmen Nyhetsmorgon och Efter fem fick tittarna nämligen ta del av ledtrådar om artisterna och se om de gissar rätt.

Bland annat Peter Jöback, 50, avslöjades i Nyhetsmorgon och berättade då om glädjen.

– Jag har velat vara med hela tiden. Första säsongen fick jag en fråga att vara med, men då byttes datum. Men nu fick jag igen. Det passar bra, jag är 50 år och har massor med historier, sa han då.

Därför försvinner Hellenius hörna helt från tv-tablån

Thomas Stenströms ilska efter Melissa Horns skämt

I vanlig ordning har det bjudits på fantastiska tolkningar och intressanta samtal även denna säsong. Däremot har den varit minst sagt känslosam och i nästan varje avsnitt har det förekommit tårar från ett eller annat håll.

De som varit på plats under hela säsongens gång är värdparet Melissa Horn, 34, och Thomas Stenström, 33. I säsongsavslutningen valde Melissa att skämta med Thomas – ett skämt som inte riktigt gick hem.

Skämtet gick ut på att lura Thomas att han hade fått en landslagströja signerad av alla spelarna i svenska herrlandslaget i fotboll. Det visade sig dock vara fejk och Thomas bröt ihop.

– Det här är det elakaste någon har gjort mot mig, sa han i programmet och fortsatte:

– Jag är så otroligt besviken. Alltså, men de kan ju inte hjälpa det heller, de har ju ingen aning. Men folk där hemma vet, det sitter folk där hemma nu och bara lider med mig. Men de här stackarna har ju ingen jävla aning om vad det här betyder, säger Thomas i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

TV4-tittarnas kritik mot avslöjandet av "hemliga gästen"

Detta är även något som tittarna har kritiserat på sociala medier.

”Skitstövlar, det var gruvligt elakt. De mobbade tycker jag”, skriver en person.

”Han är ju känslig.. så fin person. Förstår precis hur han kände.”, skriver en annan.

I det allra sista uppträdandet i säsongsfinalen var det dags för Thomas att tolka Daniel Adams-Rays, 38, låt Gubben i lådan. Men han kände att han ville ha hjälp i form av Miriam Bryant, 30. Självklart uppskattades Miriam Bryants entré i Så mycket bättre, men det är bara den detaljen att vissa av tittarna redan visste om det. I reklamfilmerna inför säsongsfinalen fick man nämligen se skymten av Miriam.

När de på Så mycket bättres Facebook-sida frågar tittarna om de kan ana vem som kommer gästa Thomas under kvällen svarar flera bittert att de redan vet.

”Tråkigt att ni visar alla höjdpunkter som ska komma i reklamen på TV4. Tar ju bort alla överraskningsmoment för oss tittare i förväg.”, skriver en person.

”Det har ju visats vem det är så inget svårt. Ska bli kul att se vad Miriam kan bidra med”, skriver en annan och får medhåll av flera andra.

SÅ MYCKET BÄTTRE 2021

Miriam och Thomas slog spiken i kistan i säsongsavslutningen.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN