LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Montazami slår tillbaka – berättar om utseendeförändringen

04 mar, 2024 
Maria Montazami är mitt uppe i klimakteriet och det har även hennes följare påpekat.
Nu berättar hon om sina motåtgärder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter Maria Montazami ihop: ”Vem är jag”Brand logo
Här bryter Maria Montazami ihop: ”Vem är jag”

Maria Montazami, 58, slog igenom för svenska folket i och med sin medverkan i Svenska hollywoodfruar. Sedan dess har mycket hänt och idag är hon en av Sveriges mest folkkära profiler.

Maria är gift med Kamran Montazami, 63, sedan drygt 30 år tillbaka och tillsammans har de barnen Sara Montazami, Hanna Montazami, Emma Montazami och Nicholas Montazami.

Nästa år fyller Maria 60 år och det har hon börjat märka eftersom hon gått igenom klimakteriet de senaste åren.

– Ja klimakteriet är det värsta som jag har gått igenom och det är fortfarande så att det kommer och går. Ibland får jag ta fram en solfjäder när kroppen exploderar av värme. Fy, det är så hemskt, säger hon till Aftonbladet.

Maria Montazami om kritiken från följaren

Maria berättar vidare hur det är att vara i klimakteriet och att man ska bli lite tjock av det. Dessutom berättar hon att en följare har påpekat detta...

Annons

– Klimakteriet gör också att man blir tjock och plufsig av all vätska. Det var någon som skrev till mig på sociala medier och frågade vad jag hade gjort med mitt ansikte, säger hon till tidningen och berättar vad hon svarade den påträngande följaren:

– Då svarade jag “hörru du, jag är mitt i klimakteriet och kan inte hjälpa att jag ser ut som jag gör”.

Maria Montazami om utseendeförändringen

Maria har tidigare varit öppen när det kommer till sitt utseende och hur hon ser på att åldras. För 14 år sedan gjorde hon sitt första skönhetsingrepp – något vi även fick ta del av i Svenska hollywoodfruar.

Maria får frågan om hon gör något för att bromsa utseendeförändringarna.

– Nej, det gör jag inte. Och jag gör absolut inga fillers, det behöver man inte i klimakteriet. Men jag gör Botox vilket jag har gjort i 14 år. Första gången var i tv då jag tog bort “argrynkan” mellan ögonbrynen. Sedan blev det två eller tre gånger per år. Men nu har jag inte gjort det på ett och ett halvt år. Det håller i sig längre och längre, säger hon och tillägger:

– Jag försöker hålla mig i form med pilates samt äta sunt och dricka mindre.

FOTO: Sven Lindwall/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons