Kristoves tårar – berättar om relationen till barnen

Kristove

När Kristove får brevet från sina döttrar brister det för honom.
Nu berättar han för Hänt om relationen till sina två döttrar.
– Kärleken har bara ökat mellan oss efter programmet, säger han.

Sedan det blev sammanslagning i Robinson 2020 har både nya relationer och nya konflikter uppstått. Men några som håller sig till varandra och har gjort sedan start är Kristove Rueda, 46, och Julia Franzén, 29. Trots tuffa tider och många motgångar har duon hållit ihop och syns ofta kramas och skratta tillsammans i TV4-programmet.

Vi tycker verkligen om varandra, vi älskar varandra, vi har ju kommit varandra jättenära. Jag har aldrig träffat en människa som är så. Han lever verkligen som han lär. Jag har aldrig träffat en person som är så disciplinerad och lugn och verkligen kan hålla det i alla situationer. Det är väldigt imponerade, har Julia tidigare berättat för Hänt. 

I torsdagens avsnitt av Robinson blir de känslosamt på ett annat sätt än emellan deltagarna. Det är nämligen när vissa deltagare får ett brev hemifrån. Detta blir minst sagt känslosamt – då de river upp en hel del hemlängtan och saknad. Kristove får ett brev från sina barn, vilket får honom att brista ut i tårar.

– “Du är saknad här hemma. Det är du verkligen”, läser han upp från brevet.

Tröstas av Julia

Det är hans två döttrar Stephanie och Antonia som skrivit brevet tillsammans och brevet är en bladning med både skämt och kärleksord.

– “Det är inte förrän någon är borta som man inser hur bra någon är. Det är just vad du är, bra, fantastisk och underbar”, läser han upp från brevet i programmet.

Kristove blir uppenbart rörd av de fina orden. När han brister ut i tårar tröstas han av nära vännen Julia som omfamnar honom.

– De här orden. Att jag vet att de bryr sig, allihop, det betyder så mycket. Det här brevet ger mig en förankring till hemmet, de ge mig ännu mer push och pepp. Det här brevet betyder så himla mycket. Mer än vad jag någonsin kunde förställa mig, säger han i programmet.

Kristoves ord om relationen till sina döttrar

När Hänt kontaktar Kristove berättar han mer om relationen till sina två barn.

– Det var enormt emotionellt och väldigt vackert att få brevet. Jag kände så stor tacksamhet att jag fick läsa det, säger han.
Hur gamla är de? Är de stolta över sin pappa? 
– De är 19 och 21 år. De är jättestolta och ger mig glada hejarop. De skickar ofta bilder och klipp när jag syns i olika medier, säger han.
Direkt när han kom hem träffande han sina döttrar. Han berättar att deras relation har blivit ännu bättre efter programmet.
– Den ena var med på flygplatsen och den andra träffade jag dagen efter. Det kändes så vackert, kärleken har bara ökat efter programmet. Det har jag Robinson att tacka för, säger han.

FOTO: TV4/TV4PLAY/CMORE

SENASTE NYTT!