Kristins lycka efter händelsen med Calle Sterner

Kristin Kaspersen och Calle Sterner

Kristin Kaspersen och Calle Sterner har umgåtts flitigt sedan Let's dance 2019.
Nu berättar tv-profilen om lyckan efter stora händelsen.
– Jaaa!!, skriver hon.

I förra årets omgång av TV4:s Let’s dance blev det Kristin Kaspersen, 49, och danspartnern Calle Sterner, 29, som tog hem vinsten. Duon var en stor tittarfavorit under hela säsongen och därför var resultatet knappast förvånande.

Inspelningsmånaderna var såklart rejält intensiva och Kristin och Calle kom att lära känna varandra på djupet under dessa månader. Även idag, nästan ett år efter att deras Let’s dance-resa tog slut, fortsätter de att umgås flitigt. I sociala medier har följarna fått se dem träffas med jämna mellanrum, ofta tillsammans med Calle Sterners flickvän, Johanna Bohm Hermansson.

Kristin och Calles tuffa utmaning

I slutet av förra året avslöjade Kristin att hon och Calle Sterner bestämt sig för att åka Vasaloppet med ett par andra kompisar, bland andra skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg, som även hon var med i Let’s dance 2019.

Gänget har tränat en hel del den senaste tiden och Kristin Kaspersen har delat med sig av uppdateringar från skidåkningen i sociala medier.

Vi tjuvstartar träningsläger med att värma upp i backen. Gaaaaalet härlig morgon!!!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram i januari.

Nya glädjebeskedet efter Vasaloppet

Söndagen den första mars var den stora dagen äntligen kommen. Efter att gänget gått i mål delade Kristin med sig av ännu ett inlägg.

”Trötta men sjuuukt glada!!! Vi gjorde det!!”, skrev hon intill en bild på sig själv och sina vänner.

Målet med projektet var att samla ihop pengar till Naturskyddsföreningens miljöarbete och via Kristins sociala medier har följarna fått information om hur går till väga om de vill skänka en slant. Nu avslöjar tv-profilen hur det har gått med insamlingen.

”Jaaa!!! 93 000:- har vi får in i vår insamling för miljön från alla er privatpersoner som swishat!!! TACK TACK TACK!!! Vore magiskt att nå 100 000:-. Insamlingen till Naturskyddsföreningens arbete för miljön pågår till fredag”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT