Kristin Kaspersens svar – efter massiva responsen på förändringen

Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen delade med sig i ett ärligt inlägg om det vackra i att få rynkor.
Nu svarar hon efter följarnas massiva reaktioner.
”Har aldrig fått som många kommentarer kring någon bild”, skriver hon på Instagram.

Den folkkära programledaren Kristin Kaspersen, 51, delade tidigare i veckan med sig av ett ärligt inlägg på Instagram. Där tog hon upp ämnet att få rynkor och hur hon ser på det. Hon förklarade i inlägget att hon fått en stark insikt efter att ha sett en bild på sig själv och sitt förändrade utseende.

Under en bild på när hon ler skriver hon:

”Jag ser en bild på mig själv och första tanken jag får är ”men åh vilka vackra rynkor jag har runt ögonen, va fin jag är med dom”Jag blev så innerligt glad över den genuina och direkta tanken och känslan.”

Hon fortsatte sedan:

LÄS MER: Kristin Kaspersens okända bråk med Calle Sterner

”För tänk vad jag måste ha skrattat mycket i mitt liv som gett mig dessa vackra rynkor. Och de minnena bär jag med mig varje dag eftersom de gjort så fint avtryck. Förstår inte varför man pratar om anti-aging. Är det något vi inte kan påverka så är det att bli äldre. Det är ju vackert. Som min kompis Calle sa ”det osar erfarenhet”. Så fin komplimang!Jag passar ju skitbra i mina rynkor! Snyggt tycker jag iallafall. Och det är det viktigaste!”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersens svar efter responsen på utseendeförändringen

Efter det ärliga inlägget var det väldigt många i kommentarsfältet som höll med den folkära tv-profilen och även hyllar henne för att hon lyfter de positiva aspekterna med att åldras.

Även flera av Kristins kändiskolleger, så som Sonja Aldén och Denise Rudberg, sprider sin kärlek under bilden.

Bara dagar efter det uppmärksammade inlägget väljer nu Kristin Kaspersen att svara på alla kommentarer. Tv-profilen har lagt upp en ny bild på sig själv där hon ler.

”Vilket fantastiskt gensvar på att glada rynkor är vackert åldrande. Har aldrig fått som många kommentarer kring någon bild så helt klart engagerar det”, skriver hon i ett nytt Instagraminlägg och fortsätter:

”Vi på olika plats, vissa gillar andra inte. Men som jag skrev förra gången, vi blir äldre, Punkt! Försök se det fina i det. Tillsammans kan vi inspirera varandra”.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

LÄS ÄVEN: Kristin Kaspersens starka insikt – efter utseendeförvandlingen

LÄS ÄVEN: Kristin Kaspersens kamp med sonens ADD