Kristin Kaspersens erkännande om okända bråket med Calle Sterner

Kristin Kaspersen och Calle Sterner

TT
Kristin Kaspersen och Calle Sterner fann varandra under Let's dance 2019.
Nu avslöjar Kristin att det däremot inte bara var glada stunder – utan även blev bråk.
– Då hörde man honom säga "det här är mitt space, och det där är ditt space", säger Kristin i Klassfesten.

När Kristin Kaspersen, 51, tackade ja till TV4:s Let's dance visste hon inte vad som väntade. På bara några månader skulle hon finna sitt stora intresse för dans och även en nära vän i Calle Sterner, 31.

Kristin och Calle i Let´s dance 2019
TT

Kristin och Calle visade vecka efter vecka upp sina fantastiska framträdanden och tillslut stod de dessutom som vinnare av säsongen 2019. Detta skulle dock inte komma att bli den sista gången som duon dansade tillsammans.

Kristin och Calles unika band

Kristin och Calle klickade nämligen så bra att de har blivit nära vänner privat. De syns flitigt i varandras kommentarsfält på sociala medier och träffas även kontinuerligt.

I samband med Let's dance 2020 berättade Calle för Hänt att han och Kristin har ett unikt band.

– Om du spenderar varenda dag, ganska många timmar i lite mer än tre månader med någon så tar man ju antingen död på varann eller så får man en ganska nära relation. Man kommer ganska tajt inpå varandra. Och för att det ska fungera och ha kul på vägen så tror jag också att man behöver visa sig sårbar, sa då Calle Sterner till Hänt.

Flertal gånger har Kristin och Calle återförenats på tv-rutan. Under lördagen medverkade Kristin i Klassfesten. Plötsligt kom programledare Renée Nyberg med en överraskningen – Calle dök nämligen upp i studion och bjöd upp Kristin för ännu en dans.

Ärliga erkännandet om bråket

I Klassfesten kunde dock tittarna inte bara se Kristin och Calle dansa utan Kristin avslöjade även något helt nytt om relationen. Även om de oftast kommer bra överens berättar nu Kristin att de hade ett storbråk under inspelningarna av Let's dance som tittarna inte fick se. Det är när Kristin och Renée pratar om Kristins favoritfilm Dirty dancing som Calle kommer på tal.

– Det var rätt roligt för när jag gjorde Let's dance senast så var jag tvungen att gå tillbaka för jag kände mig som att jag var med i Dirty dancing för han var så jävla irriterad, säger Kristin och fortsätter:

– Calle hade världens tålamod men det var en gång som jag bara snubblade på fötterna. Då hörde man honom säga "det här är mitt space, och det där är ditt space". Då kände jag att jag har hört det förut, hem och kolla på Dirty dancing och då var det ju precis så som sekvensen var.

Klassfesten sänds lördagar 20.00 på TV4 och TV4 play.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens fina ord efter Malin Berghagens sorg