LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens stora lycka – berättar själv: ”Så mycket kärlek”

02 nov, 2023 
Kristin Kaspersen har varit singel i många års tid men det innebär inte att hon är ensam.
Nu berättar hon om kärleken till hunden Minoo som förgyller hennes liv.
– Minoo är så mycket kärlek, säger Kristin till Härliga hund.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”Brand logo
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

Kristin Kaspersen, 54, har sonen Filip Lamprecht, 26, tillsammans med exet Martin Lamprecht och sonen Leon Fahlén, 19, med ex-maken Hans Fahlén. Men på senare dar har Kristin levt som singel.

Kristin Kaspersens avslöjande om dejtinglivet med hemliga mannen

Det är nu ett bra tag sedan Kristin hade en relation, iallafall i offentligheten. Nyligen berättade dock Kristin i podcasten Not Fanny anymore att hennes dejtingliv däremot inte är helt lagt på is. Hon förklarade då nämligen att hon använt sig av dejtingappen Raya.

– Ja det har jag och där dejtade jag faktiskt en, eller jag gick på middag med en kille en gång i New york, det var en svensk kille, sa hon och tillade:

– Och så har jag skrivit med några. Men där är det ganska smidigt, för de bor typ i Los Angeles eller långt borta, så då behöver man ju inte träffa dem.

Annons

Men även om Kristin levt som singel under många års tid har det aldrig varit något som hon klagat på. Programledaren har nämligen varit tydlig med att hon trivs väldigt bra med sitt liv.

Kristin Kaspersens kärlek till hunden Minoo – var tidigare hundrädd

Dessutom innebär inte singel-titeln att hon är ensam. Sedan ett par år tillbaka lever Kristin nämligen med sin lilla cavapoo Minoo, som ger henne mycket lycka i vardagen.

– Minoo är så mycket kärlek, säger Kristin till tidningen Härliga hund.

Att Kristin skulle skaffa en fyrbent vän var inget som var väntat för varken henne själv eller de hon har närmast sig.

– Det kunde man inte tro för ett antal år sedan. Jag som alltid varit hundrädd, även för små hundar. Om det kom en okopplad hund emot mig så blev jag livrädd och just därför har jag alltid Minoo i koppel. Man kan aldrig veta hur andra människor känner inför en hund – oavsett hur gullig den är, säger Kristin.

Annons

Men i samband med hennes mamma Barbro "Lill-Babs" Svenssons död utökades familjen med den lilla cavapoon.

– Min syster Malin hade en rhodesian ridgeback, som tyvärr gick bort för några år sedan. Han var underbar och hjälpte mig faktiskt att komma över min hundrädsla. Men han var också väldigt stor och tog upp hela bagageutrymmet i bilen när man skulle åka någonstans. Så jag var väldigt bestämd med att om jag skulle ha en hund så skulle det vara en liten rackare. Minoo är helt perfekt för alla vis.

FOTO: TT

Annons