LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen avslöjar dejten – nu berättar hon: ”En svensk kille”

05 sep, 2023 
KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen har varit singel i flera år.
Nu berättar hon om sin dejt som hon relativt nyligen var på.
– Det var en svensk kille, säger hon i podden Not Fanny anymore.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Kristin Kaspersen, 53, har levt som singel i några år nu. Hon har sonen Filip Lamprecht, 26, tillsammans med exet Martin Lamprecht och hon har sonen Leon Fahlén, 19, med exet Hans Fahlén.

Kristin trivs i sin livssituation som singel men hon skulle inte ha något emot att träffa någon ny i framtiden. En person som är bra på att matcha ihop personer är make up-artisten och poddaren Fanny Lagerwall. Det var nämligen hon som fixade ihop Pernilla Wahlgren, 55, med sin fästman Christian Bauer, 57.

När Hänt träffade Fanny berättade hon vem nästa kändis är som hon skulle vilja para ihop med en ny kärlek.

– Ja det skulle väl vara Kristin Kaspersen då, sa hon till Hänt.

Kristin Kaspersen om att dejta på Tinder

När Kristin nu är gäst i Fannys podd Not Fanny anymore kommer Kristins dejting på tal.

Annons

Kristin får frågan om sin dejtingstatus.

– Nej men alltså status är 0. Nej men jag kan ibland överdriva själv kanske, jag har ju inte dejtat på ett tag. Jag tycker för det första att det är svårt, jag har försökt Tinder och alltså herregud du får iallafall upp någon som sätter kameran rakt framför sig när de fotar. Men de som dyker upp i mitt flöde, som eventuellt kan tänka sig en tjej över 50, de lägger typ telefonen nedanför på magen och så tittar de när och tänker "oj tog jag en bild nu, jag lägger ut den", säger Kristin i podden och fortsätter:

– Så jag förstår att många i min ålder kanske ljuger om sin ålder för att de ska hittas, sedan kan man ju vara ärlig. Men nej Tinder, det går inte.

Kristin Kaspersen om dejten: ”En svensk kille”

Men Tinder är ju faktiskt inte den enda dejting-appen som finns. En annan populär app bland kändisar heter Raya. För att bli medlem där måste man antingen bli inbjuden av en vän och vara verifierad av Instagram. Det tenderar att vara offentliga och framgångsrika användare av appen.

– Har du provat Raya?, säger Fanny i podden.

Då berättar Kristin om sin dejt.

– Ja det har jag och där dejtade jag faktiskt en, eller jag gick på middag med en kille en gång i New york, det var en svensk kille, säger hon och tillägger:

– Och så har jag skrivit med några. Men där är det ganska smidigt, för de bor typ i Los Angeles eller långt borta, så då behöver man ju inte träffa dem.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons