Kristin Kaspersens stöd till Filip Lamprecht – efter tuffa tiden

Kristin Kaspersen & Filip Lamprecht

Den senaste tiden har det varit en hel del rubriker kring Filip Lamprecht och flickvännen Peg Parnevik. Nu stöttar Kristin Kaspersen sonen efter den stormiga tiden.
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

Det folkkära programmet Let's dance börjar lida mot sitt slut, och de danspar som nu står i final är Filip Lamprecht och Linn Hegdal samt Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm. På Instagram skriver Filip om den stora glädjen över att ha kommit så långt:

”OTROLIGT!! Jag har Inga ord! Hur det än går, tack till er alla som har röstat på oss, jag kunde inte vara stoltare över denna kväll.”

Men det har inte bara varit en dans på rosor för modellen. Nu stöttar mamma Kristin Kaspersen sin son efter den tuffa tiden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tuffa tiden med flickvännen Peg Parnevik

Under Filips tid i Let's dance har det varit en hel del rubriker kring han och flickvännen Peg Parnevik. Det har nämligen spekulerats mycket kring deras förhållande - något som varit jobbigt för både Filip och Peg.

I podden Pillowtalk berättar Peg om smärtan som kommit med det.

– Jag tycker inte om Let's dance. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, säger hon bland annat.

Kristin Kaspersens stöd till Filip Lamprecht

Men om det är någon som hejar på Filip och som har funnits vid hans sida genom allt så är det hans mamma Kristin. Hon har själv varit med i programmet och vet vilket hårt slit det krävs för att komma så långt i tävlingen som han gjort.

På sin Instagram brukar hon därför ofta dela med sig av kärlekshyllningar till sonen och Linn, och inför semifinalen gjorde hon heller inget undantag.

”SEMIFINAL!!!Så fantastiskt att Filip och Linn nu är i semi! Att min son kunde dansa såg jag inte komma. Suttit och gapat av beundran varje vecka vad han har presterat med hjälp av finaste Linn!”, skrev hon då under en bild på dansparet innan hon fortsatte:

”Att de båda har hjärtan av guld gör dom till ett radarpar på dansgolvet. Jag är så imponerad och så fantastiskt stolt. Skulle vara magiskt att se de i finalen nästa vecka. LYCKA TILL BÄSTA NI!!! Älskar er!”

Och när det sedan stod klart att Filip och Linn var klara för final kan ni tänka er att det var en minst sagt stolt mamma som skrev ut glädjen på Instagram den kvällen.

LÄS OCKSÅ: Carolas stöd till Filip Lamprecht – efter tuffa tiden under Let's dance

LÄS OCKSÅ: Följarna rasar efter upptäckten i Pernilla Wahlgrens bild på Bianca och Phillipe

FRÅN FÖRSTASIDAN