LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersen om relationen till sina sönernas pappor

01 apr, 2024 
Linn Seipel
kristin kaspersens män
Kristin Kaspersen har två söner med två olika män, något som inte alltid varit lätt.
– Jag gjorde det jättekomplicerat för mig själv, berättar hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjenBrand logo
Så träffade Björn Ulvaeus sin kärlek Christina Sas – nu berättar han om glädjen

Mediaprofilen Kristin Kaspersen, 54, har vi sett leda bland annat Let's dance och Idrottsgalan – sistnämnda hela 11 gånger. Hon har också skrivit fem böcker samt driver den egna podcasten Nyfiken på, där hon och olika gäster har djuplodade samtal om allt mellan himmel och jord.

I det senaste avsnittet låg fokuset på kärlek och relationer, då hon bjudit in realityprofilen Christofer Pocock från Love is blind Sverige. I programmet gick det inte så bra för honom, då kvinnan han var intresserad för inte var lika intresserad tillbaka.

Kristin Kaspersens kamp med sönernas pappor: ”Lite komplicerat”

Något som kändes bekant för Kristin, som menar på att hon fått vara den mest drivande med båda två av sina ex Martin Lamprecht och Hans Fahlén.

Annons

– Jag tycker att det är fint att kämpa för kärleken. Jag gjorde det med båda mina pappor... Jag har ju två pappor, en till varje barn. Jag gjorde det jättekomplicerat för mig själv kanske, skrattar Kristin och fortsätter:

– I alla fall så är jag väldigt glad för dem, för då har ju två underbara barn. Men, båda dem två kämpade jag i två år för att de skulle fatta tillslut. För det var lite så här att vi kände att vi gillade varandra, men sen var de inte på den platsen, men sen kom de tillbaka... Och så höll vi på. Jag hade ett jädra tålamod någonstans.

Kristin skrattar lite grand åt det faktum att det var just två år med båda papporna. För att sedan åter bli allvarlig.

– Hur mycket ska man liksom ge för det? Eller ska man ge upp tidigare...

Kristin Kaspersen om att dejta någon ny: ”Måste steppa upp”

Hon menar på att om hon skulle träffa en till man som hon tvingas kämpa för på samma sätt att det adderar upp till att bli väldigt många år av livet.

Annons

– Jag tycker det är så svårt.

Kristin har varit singel i många år och vad det låter som i intervjun längtar hon efter kärleken. Ett problem Kristin har menar hon är att hon länge gått och tänkt att en man till slut kommer att bara dyka upp, att hon inte behöver anstränga sig. Men då berättar hon om orden från sin bonusbrorsa som fick henne att haja till.

– Han sa såhär ”Jag tror att du måste verkligen steppa upp det för jag hade aldrig gått fram till dig på krogen om du stod med massa vänner och stört dig”. Och då kände jag så här att du är ju en sund person och du har den respekten. Hmm.. Jag får nog börja anstränga mig.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons