Kristin Kaspersens relation med Let’s dance-Aron avslöjad – orden inför alla

Kristin och Aron

Aron Andersson gör just nu succé i Let's dance.
Detta är något som flera kändisar uppmärksammar – bland annat Kristin Kaspersen.
”Tack för att...”

0:53

Efter reklamen: Arons starka känslor inför sin medverkan i Let's dance 2022

(0:53)

Let's dance 2022 är i full gång. En av årets tävlanden är äventyraren och föreläsaren Aron Anderson, 34. Han blev den första rullstolsburna personen som tävlar i TV4:s populära program.

”Som jag har längtat att berätta för er! När jag fick frågan att vara med blev jag både så nervös och taggad. Jag har aldrig dansat innan (förutom på fest kl 02 på morgonen) men nu ska jag dansa i TV inför miljonpublik”, skrev han på sina sociala medier när det blev officiellt.

Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Se klippet här!

Let's dance-Arons ord om meddelandet

Sedan dess har det gått spikrakt framåt för Aron, som fått fin fina poäng i programmet och likaså respons från tittare. Men alla meddelanden har inte varit snälla. Häromdagen delade Aron ett meddelande han fått på Instagram. Det är en kille som skriver att han bör vara ”på en cirkus” istället.

Aron skriver till en bild av meddelandet:

”DET HÄR ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT JAG ÄR MED I LET’s DANCE.

Hej! Först och främst vill jag bara tacka för att du tog dig tid att skicka ditt meddelande. Jag kan ana att du låg uppe hela natten rosen-rasande över min fotarbeteslösa framgång i Lets Dance och sen tänkte du att rätt ska vara rätt - jag måste skicka ett meddelande till han den där Aron. Angående cirkus sökte jag in till Cirkör men dom tyckte inte att jag platsade där då jag varken kan jonglera eller gå ner i spagat - förlåt om jag gör dig besviken.Nu till det viktiga i sammanhanget : DIN FÖRLEGADE MÄNNISKOSYN.”

Han fortsätter:

”Uppskattningsvis lever 15% av jordens befolkning med någon form av funktionsnedsättning. Det är 1,2 MILJARDER människor.Jag tvivlar på att du är en av dem men du har garanterat någon i din närhet som inte riktigt är “normal”.Anledningen till att jag tackade Ja till att vara med och dansa på bästa sändningstid är såna som du. Jag vill nämligen visa att det inte spelar någon roll vilka förutsättningar vi har i livet utan vad vi väljer att göra med just dom förutsättningarna.”

Kristin Kaspersens hyllning till Aron

Till det långa inlägget strömmar det in många kommentarer. Men en kommentar som utmärker sig lite extra är Kristin Kaspersens.

Hon skriver med versaler hur fantastisk Aron är, samt att han är inspirerande.

”Du är FANTASTISK !!! Tack för att du är du och tack för att du inspirerar så många”, skriver hon.

SENASTE NYTT!