LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens nya besked om kärleken – nu berättar hon: ”Så bra”

21 maj, 2023 
Frida Eklöf
Kristin Kaspersen om kärleken
Kristin Kaspersen har länge hållit låg profil när det kommer till kärlekslivet.
Nu avslöjar hon hur det egentligen ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin KaspersenBrand logo
Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 53, har många bollar i luften. Det har varit en fullspäckad vår för den folkkära profilen då hon slungades hastigt in som inhoppare för Petra Mede i Let's Dance.

Och hon har minst sagt gjort succé som programledare för Let's Dance. Utöver det driver hon även podcasten Kaspersen – nyfiken på där hon varje vecka möter gäster som hon är lite extra nyfiken på och har djupa samtal om allt vad livet innebär. Med andra ord går Kristins karriär som en dans!

Kristin Kaspersen om att träffa någon

Något som många är nyfikna på när det gäller Kristin är hennes kärleksliv. Sonen Filip Lamprecht, 25, har hon från ett tidigare förhållande med Martin Lamprecht, 59, och sonen Leon Fahlén, 19, med ex-maken Hans Fahlén, 59.

Annons

Sedan uppbrottet med Hans har Kristin inte gått ut offentligt med någon ny relation. Och hon har tidigare berättat att hon trivs som singel, och inte känner något behov av att stressa fram en relation:

– Jag har varit singel länge, mår bra där. Men självklart vore det jättehärligt att träffa någon. Men då kan man känna att då ska det fan vara bra. Jag har ett så bra liv, har Kristin sagt i sin egna podd.

Kirstin Kaspersens nya besked om kärleken: ”Så bra”

Dörrarna för att hitta kärleken är med andra ord inte stängda, men ännu verkar hon inte ha träffat den rätte, i alla fall om vi ska tro den något kryptiska bilden hon delat på Instagram.

”Min prins kommer inte på en vit häst, han rider uppenbarligen på en sköldpadda någonstans väldigt förvirrad” , står det till bilden.

På bilden har hon även skrivit ”Så bra” följt av skrattande emojis.

Kristin Kaspersens story på Instagram

FOTO: INSTAGRAM, KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons