LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprecht om kärleken – kommenterar hur det ligger till

26 apr, 2023 
Simon Lundh
Filip Lamprecht
Filip Lamprecht tog tillsammans med Michael Tornéus hem segern i Hela kändis-Sverige bakar.
Nu svarar Filip på frågan om hur det står till i kärlekslivet efter uppbrottet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Calle Sterner om relationen till Filip LamprechtBrand logo
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 26, stod som segrare tillsammans med den förre detta längdhopparen Michael Torneus, 36, efter att de besegrat komikerna Daniel Norberg, 33, och Louise Nordahl, 29, i finalen av Hela Kändis-Sverige bakar.

Filip Lamprecht och Michael Tornéus chock efter vinsten

Båda Michael och Filip var chockade över vinsten.

– Det här är helt obegripligt. Vi kanske kan klara oss någon vecka, men det var väl ungefär så mycket jag tänkte att vi skulle fixa, så att jag är fortfarande lite i chock över att vi vann, säger Lamprecht efter vinsten.

Något som han lagkamrat Michael instämmer i.

– Det är jättekul men också väldigt oväntat. När vi tackade ja till programmet så kände vi båda två att det kommer bli väldigt tufft, säger han.

Filip Lamprecht kommentar om kärleken

I och med vinsten berättade Michael för Aftonbladet att han börjat baka mer och mer med sin hustru och barn.

Filip har även han börjat intressera sig mer för bakning och han berättar i samma intervju att han införskaffat sig en bakmaskin.

Annons

Helst bakar han till sig själv eller till sin familj. På frågan om han bakar till någon kärlek precis som Michel blir hans svar ”inga kommentarer”.

Detta söker Filip Lamprecht i en partner

Filip hade tidigare ett förhållande med artisten Peg Parnevik. Ett förhållande som tog slut 2021. När Filip för ett tag sedan gästade Filip Dikmens podd Bete dej berättade han vad det är han söker i en framtida partner.

– Folk måste börja rannsaka sig själva och ”face the truth”. Att lära sig förstå vad man prioriterar. För mig är det så att jag behöver en person som är enkel och det har inte jag fattat, sa Filip i podden.

Han fortsätter sitt resonemang och förklarar att han tidigare har haft en tendens att dra sig till förhållande och situationer där han ska hjälpa till och sätta andras behov för sina egna.

– Jag behöver hamna i en situation där det inte finns något att rädda. Där det inte finns behov som den andra har som jag behöver ta före mina egna, avslutade han att säga.

FOTO: TV4/TT

Annons