kristin kaspersen

Kristin Kaspersens kärleksavslöjande – orden under Svenska hjältar-galan

KRISTIN KASPERSEN

I flera år har det varit Kristin Kaspersen som lett den viktiga och härliga Svenska hjältar-galan.
Men mitt under programmet kom hon med ett kärleksavslöjande!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”
0:40

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

(0:40)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 53, har många strängar på sin lyra. Förutom att hon är författare, podd-skapare och Let's dance-vinnare så är hon även en hejare på att vara programledare.

Nu för tiden förknippas hon främst med tv-program som Svenska hjältar-galan och Idrottsgalan. Men vi har även fått se henne i program som Nyhetsmorgon, och Fångarna på fortet.

Under årens lopp har Kristins kärleksliv varit ett omskrivet ämne och det har skrivits en hel del om hennes förhållande med bland annat Martin Lamprecht, 58, och Hans Fahlén, 58.

Kristin Kaspersen om singel-livet

Men de senaste åren har Kristin var singel och för Expressen har hon berättat att det är något hon trivs med.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon. Jag har ingen brådska, även om det skulle vara jättemysigt och superhärligt, har hon sagt till tidningen.

Sedan dess har Kristin varit singel och under kvällens Svenska hjältar-galan kom hon plötsligt med ett kärleksavslöjande.

Kristin Kaspersens kärleksavslöjande i Svenska hjältar-galan – piken i tv

Det var i samband med att Josef Fares skulle dela ut priset Årets Hållbarhetshjälte som han kom in på att man kan få många nya bekantskaper online.

– Det är ju så många som har fördomar mot det, det är helt otroligt alltså jag blir nästan chockad ibland. Men jag menar det är ju så otroligt stimulerande för barnen och mer lärorikt än vad man tror. Det finns ju så mycket andra som folk slösar tid på, spel och datorspel är ju fantastiskt, säger han i programmet och fortsätter:

– Framför allt det som man ser i klippet också just att man också träffar så många vänner och den sociala biten. Jag menar vissa träffar ju sin livspartner också ibland, så det händer ju också, så jag menar man kan hitta kärleken.

När han sa meningen om att man kan hitta kärleken på nätet vände han sig mot Kristin:

– Ja titta inte på mig! Det har inte hänt, avbryter Kristin.

– Nej men jag bara säger! Det finns ju det också. Jag skulle kunna stå och prata om det här länge, men jag tycker verkligen ni har gjort ett fantastiskt jobb och jag hoppas ni fortsätter göra det, förklarar sig Josef och fortsätter:

– Så det är en stor ära för mig att ge er den här statyetten. Varsågod guys!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN