LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens ekonomiska kamp med sonen: ”Han måste bli vuxen”

10 apr, 2024 
Kristin Kaspersen har sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén. Men något som är viktigt för henne är att barnen kan stå på sina egna ben. Nu berättar hon om ekonomiska kampen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

Mediaprofilen Kristin Kaspersen, 54, har vi sett leda bland annat Let's dance och Idrottsgalan. Hon har skrivit hela fem böcker samt driver den egna podcasten Nyfiken på, där hon bjuder in varierande gäster för samtal.

I det senaste avsnittet gästades hon av musikproducenten Andreas Carlsson, 51, då samtalet ledde in på deras barn.

Andreas Carlsson om utmaningen med sonen William

Andreas har sonen William Graaf Carlsson, som idag är 22 år gammal, och som enligt sin pappa börjar växa upp ordentligt.

– Det är svårt att gå från vuxen och barn-relationen till att, nu blir det inte massa pengar eller någon infinitypool. Nu är det du som ska skapa dina egna möjligheter, säger han och fortsätter:

Annons

– Det är väl det som är den stora utmaningen, att det inte ser så schyst ut att man faktiskt måste putta ut en ungvuxen människa in i ett liv, som i början inte är enkelt för någon. Man ska klara av att stå på egna ben. Min son börjar inse att livet handlar om att vilja göra något och ta sig framåt.

Kristin Kaspersen om sönerna: ”Måste bli vuxen”

Kristin, som har sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén, håller med om att även de behöver stå på egna ben.

– Den här fasen när man försöker få sin son att bli så fattig som möjligt så han förstår att han måste börja jobba, den är jag i. Den när man är borta och så ringer han så säger man att ”nu är du hemma själv så då får du pröjsa maten”, säger hon och fortsätter:

– Sedan så lägger jag på och hela mitt hjärta bara ”Aj”. Jag vill ju bara säga ”Jag swishar dig så kan du gå och handla”. Men så gör man inte det, och han vill ju inte det egentligen. Han vet att han måste bli vuxen, men ibland kan man känna sig så taskig! Fast man vet att man gör det för deras bästa.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons