Kristin Kaspersens återförening med tidigare romansen – nu berättar hon

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen har länge varit öppen med sin längtan efter sann kärlek.
I podcasten Kristin nyfiken på berättar hon nu om återföreningen med gamla flamman.
– Du förlåter ju för att göra dig själv fri, berättar hon.
0:30

Efter reklamen: Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

(0:30)

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Genom åren har hon lett program som Nyhetsmorgon, Idrottsgalan och Fångarna på fortet och har hyllats med både priser och lovord.

Men genom åren har även hennes kärleksliv varit omskrivet.

Nu berättar hon om återföreningen med gamla flamman.

Kristin Kaspersens kärlekslivet

Kristin har två långa relationer i bagaget som hon också har två barn från. Tillsammans med tidigare pojkvännen Martin Lamprecht har hon sonen Filip och tillsammans med ex-maken Hans Fahlén har hon sonen Leon.

Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

Se klippet här!

Kristin och Hans gick skilda vägar 2011 efter tio år som gifta, och sedan dess har Kristin levt som singel.

Kristin pratar ofta öppet om sin syn på kärlek och har varit tydlig med att hon definitivt är öppen för kärlek samtidigt som hon trivs väldigt bra i livet som det är just nu.

Kristin Kaspersens återförening med tidigare romansen

Sedan två år tillbaka driver Kristin podcasten Kristin nyfiken på. Där bjuder hon in gäster som hon finner intressanta och i senaste avsnittet av podcasten var det ingen mindre än föreläsaren och coachen Christer Olsson som gästade.

I avsnittet kom de in på avsked och att släppa taget, och det var då Kristin berättade om gången hon skrev ett brev till en person som sårat henne.

– När man skriver de här breven kan man ju skriva det till någon som har lämnat en eller bedragit en eller vad det är, för du förlåter ju för att göra dig själv fri. Den personen vet ju inte ens att du säger det så du gör det för dig själv, förklarar hon.

Hon fortsätter:

– Och då var det en person om jag hade umgåtts med några år tidigare som jag var väldigt förtjust men som inte valde mig. Och då skrev jag ett brev för att nu vill jag bli fri.

Därför kunde Margaux inte ha kontakt med sonen Arnold

Hon berättar att hennes kurskamrat lyssnade när hon läste upp brevet till tidigare romansen, och att de kramades efteråt. Men när de sedan gick därifrån hände det oväntade.

– Vi går ut därifrån och springer ut på gatan och hinner gå 20 meter ner när jag ska korsa vägen och en kille plötsligt tutar på mig. Då är det den killen som jag sagt tack och hej till som sitter i bilen och bara "tja!". Jag bara "vafan jag har ju precis gjort mig fri och så dyker du upp liksom", säger hon och skrattar.

FOTO: TT, TV4

SENASTE NYTT!