TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens ärliga ord efter Calle Sterners besked

26 mar, 2020 
Kristin Kaspersen och Calle Sterner
Kristin Kaspersen hyllar nu sin forna danspartner och nära vän Calle Sterner, som hon 2019 vann hela Let's dance ihop med.
”Den våren han gav mig förra året”, skriver hon i ett känslosamt inlägg på Instagram.
Annons
Intervju med Let's dance-dansaren Jacob PerssonBrand logo
Intervju med Let's dance-dansaren Jacob Persson

Förra året visade Kristin Kaspersen och Calle Sterner att de är ett riktigt starkt par när det kommer till att dansa. De stod som stolta vinnare i Let’s Dance 2019 efter finalen mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson. Under de olika deltävlingar talade juryn ofta om Kristins och Calles otroligt kemi och de blev även goda vänner efter programmet. Relationen betyder mycket för Kristin, vilket hon tidigare berättat om för Hänt.

– Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, har hon tidigare sagt.

Nu ägnar hon ett inlägg på Instagram åt att skriva om saknaden efter Let’s Dance, Calle och övriga gänget.

”Jag har lyckan att från förra året fått vänner som kommit mig så nära bland dessa dansare. Jag känner flera av deltagarna som är med i år. Så på fråga. Vem jag hejar på är det svårt. Men om jag ska lyfta två par så är det Calle Sterner, det är en självklarhet. Den våren han gav mig förra året av danskunskaper, skratt, vänskap, tålamod och trygghet kommer jag alltid hålla på honom˝, skriver hon.

Annons

Erkänner sin avundsjuka

Kristin skriver vidare att hon tycker att Calle passar perfekt för att dansa med Sussie Eriksson. Utöver Calle erkänner hon även att hon håller lite extra på Jacob Persson som dansar med Penny Parnevik.

”Jag håller även på Jacob Persson som är en av mina fina vänner som står mig nära från förra året och är en av Sveriges bästa dansare tillsammans med Penny Parnevik. En fantastisk tjej med magisk utstrålning och underbar inställning. Att hon dessutom är så cool och ger sig själv den här tiden samtidigt som hon för ett halvår sen fick sitt första barn är jag så imponerad över.”

Hon avslutar inlägget med att erkänna att hon är avundsjuk på hela gänget som får ha så kul i dansstudiorna hela dagarna.

”Njut av den här resan, allihopa! Verkar jag avundsjuk? Absolut inte.. Eller jo, hundra procent! Men jag unnar alla denna resa och är mest lycklig över att jag faktiskt hade lyckan att vara en del av den här familjen och välkomnar alla andra att kliva in på det magiska dansgolvet”, skriver hon på Instagram.

FOTO: TT

Annons