LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens lycka – visar upp lyxköpet för hundratusentals kronor

17 jul, 2023 
Simon Lundh
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har tagit en välförtjänt semester och verkar njuta av den.
Nu visar hon upp det lyxiga inköpet.
”Nu har jag bestämt”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Kristin Kaspersen, 53, har haft en hektisk vår. Hon har fortsatt att släppa avsnitt av sin podd Kristin Kaspersen Nyfiken på, men hon har självklart också synts som programledare tillsammans med David Lindgren, 41, i Let´s dance. Kristin har haft fullt upp inför sommaren.

Kristin Kaspersen på familjesemester i Norge

Nu när sommaren är här, har hon tagit en välförtjänt semester. Bland annat har Kristin varit iväg på en härlig familjeresa tillsammans med sonen Filip Lamprecht, 26 i hennes pappas hemland Norge. Något hon visade upp på Instagram.

”Roadtrip till pappa/bestefar i Norge. Vi åkte förbi huset jag växte upp i på Ulvøya utanför Oslo och sen ut till landet. Pappa och hans sambo Hanne (Minoos nya bästis)var där. Min lillebror Joakim med sin Jenny kom ut med deras dotter Hedvig. Även min andra bror Kriss sambo Rita och deras två barn Sophia och Liam hälsade på. Så värdefulla dagar med familjen som jag är så otroligt nära om än de bor så långt borta. Landstället har jag varit på sedan jag var 5 år varje sommar. Och jag slås över varför jag älskar närheten till havet och klipporna… det är där jag delvis vuxit upp. Så innerligt tacksam för den här helgen och min fantastiska familj.”, skriver hon i inlägget.

Annons

Kristin Kaspersen visar upp nya lyxköpet

Resan till Norge är inte det enda som hon Kristin kommer att ägna sig åt i sommar. På sin Instagram hintar Kristin om att hon kommer befinna sig en del ut på vattnet. Hon visar nämligen upp namnet på sitt nya lyxköp.

"Nu har jag bestämt namn på båten… SWISH! Den e snabb, den är snäll, den är smidig, den ställer upp och är pålitlig. Hon är jag, jag är hon!", skriver Kristin och visar upp bilder på båten.

Kristin har taggat tillverkaren Finnmaster i sitt inlägg. En båtmodell som påminner om den som programledaren visar upp är deras Finnmaster T7. Om det är den modellen som Kristin har med på bilderna, så ligger en nytillverkad 2023-års modell närmare en miljon kronor.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Andreas Bardell/Aftonbladet

Annons