ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kristin Kaspersen ställer in uppdraget – berättar själv: ”Lite mycket”

01 apr, 2023 
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen ersatte Petra Mede som programledare i Let's dance.
I en intervju med Hänt berättar hon nu allt hon behövt ställa in för att kunna ta sig an uppdraget.
– Det är svårt att få ihop, det är lite mycket men det kommer att lösa sig bra, säger Kristin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Med knappt en vecka till premiären kom beskedet att Petra Mede, 53, tvingats hoppa av som programledare för Let's dance. Anledningen var hennes smärtande rygg.

– Jag ville höra hur hon kände att jag klev in, sa då Kristin.

Kristin Kaspersen tvingas ställa in – berättar själv

Men även om det kändes stort och spännande när frågan kom så var inte Kristin helt säker på om hon skulle få ihop det med sina andra jobb. Efter att pratat med Petra tog Kristin direkt fram kalendern.

– Jag satte mig med hon som jobbar med mig direkt på lördagen och så gick vi igenom alla veckor. Så vi skrev ner allting som måste bokas av. Så sa hon "jag löser det medan du har manusmöte", säger Kristin till Hänt.

Annons

Vad har du behövt ställa in?

– Det är föreläsningar. Vissa veckor gör jag två poddavsnitt, det kanske inte funkar för det är ganska mycket research inför poddarna jag gör eftersom det är intervjuer. Så det är svårt att få ihop, det är lite mycket men det kommer att lösa sig bra. Jag ser möjligheter istället för problem.

Kristins programledar-kollega David Lindgren, 40, hade däremot bara planerat att köra Let's dance denna våren. Förra året medverkade han i en musikal samtidigt men i år blir det fullt fokus på tv-produktionen.

Johan Jureskog om sin skadade axel: ”Blir laserbehandlad”Brand logo
Johan Jureskog om sin skadade axel: ”Blir laserbehandlad”

Sanningen om David Lindgren och Kristin Kaspersens relation

Inte nog med att arbetet som Let's dance-programledare är nytt för Kristin så är även David en ny bekantskap. Duon har arbetat ihop tidigare men bara vi ett tillfälle.

– Vi har gjort en gala tillsammans för några år sedan. Sen har vi träffats massor. Men vi har aldrig gjort något sånt här ihop så det ska bli jätteroligt att lära känna Kristin, säger David till Hänt.

FOTO: TT

Annons