LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens erkännande om hälsan – efter hektiska våren

04 jul, 2023 
Simon Lundh
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har haft en fullspäckad vår.
Nu berättar Kristin om hälsan efter den stressiga tiden.
"Jag vet inte vilka behov jag har", skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Kristin Kaspersen, 53, har haft en hektiskt vår bakom sig. Kristin blev inkastad som ersättare för Petra Mede, 53, efter att hon hade skadat sig.

Tog över Let´s dance efter Petra Mede

Något som TV4 då bekräftade inför förra säsongen av Let´s dance.

”Kristin Kaspersen kommer att programleda vårens säsong av Let’s dance tillsammans med David Lindgren. Hon hoppar in istället för Petra Mede som inte kan medverka på grund av ryggproblem.”, skrev TV4 i ett pressmeddelande.

På Instagram berättade Kristin om sina känslor att ta över programledarskapet efter Petra:

”Jag älskar Let’s Dance! I den här situationen är det viktigaste att Petra tar hand om sig. Det finns bara en Petra Mede men jag är otroligt stolt över att få frågan om att ersätta henne. Jag ska erkänna att jag sedan jag var med för fyra år sedan och tävlade har saknat Let’s Dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!”.

Annons

Kristin Kaspersens hälsobesked – efter tuffa våren

Förutom sin medverkan i Let´s dance har Kristin även haft andra åtaganden. Däribland att intervjua och ge ut avsnitt av sin egna podd Kristin Kaspersen Nyfiken på. Våren har varit minst sagt hektiskt för Kristin. Nu berättar Kristin att hon har haft mycket jobb den senaste tiden. Något hon skriver om på Instagram.

"Under våren blev det mer jobb än jag tänkt och kanske mer än vad som är sunt. Bara roliga jobb. Men jag vet att jag bör vara försiktig med historiken av utmattning. Men jag gjorde ett aktivt val i tider som är tuffa och jag är frilansare så jag var och är innerligt tacksam för alla jobb som kom in. Men träning och min egen hälsa ligger därav back. Dessutom har jag haft hantverkare (fantastiska är de) som renoverat lägenheten då den hade massa dolda fel och det var inte riktigt planerat.", skriver Kristin och berättar hur hennes plan är nu under sommaren.

Annons

"Av 5 veckor semester är bara två planerade. Jag vet inte vilka behov jag har och vill därför inte planera in mer utan ta det utefter vad jag känner jag behöver."

Kristin berättar vidare att hon till hösten inte kommer att prioritera jobb.

"Till hösten så har jag lovat mig själv att rutin kring träning är prio och sömn. Roliga jobb absolut men inte som under våren. Dessutom påminna mig själv om att det ibland dyker upp saker som tar energi som du inte kan påverka och då behöver tid och kraft finnas även för det."

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons