LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen om att skaffa flera barn: ”Kul att ha en dotter”

26 okt, 2023 
Kristin Kaspersen & sönerna Filip och Leon
Kristin Kaspersen har sönerna Leon Kaspersen Fahlén och Filip Lamprecht.
Nu berättar hon om hur det hade varit att ha ett tredje barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

Folkkära tv-profilen Kristin Kaspersen, 54, har befunnit sig i allmänhetens öga i många år. Som dotter till Lill-babs och Kjell Kaspersen föddes hon redan in i rampljuset.

Hon har två barn, äldsta sonen Filip Lamprecht, 26, tillsammans med tidigare partnern Martin Lamprecht och den yngre sonen Leon Fahlén, 19, ihop med Hans Fahlén. Men i sin podcast Nyfiken på avslöjar Kristin nu hur det hade varit att ha ett tredje barn.

Kristin Kaspersen om att vilja ha en dotter: ”Skulle vara kul”

I podcast-avsnittet gästas tv-profilen av sonen Leon. Han frågar sin mamma om hon hade velat ha en dotter.

Annons

– Jag vet faktiskt inte hade jag velat haft barn ett tredje... Eftersom jag tyckte det var kul att ha killar så hade jag tyckt att det varit kul att få en kille till, säger hon och fortsätter:

– Hade det blivit en tjej så hade det blivit något annat. Har inte tänkt i de banorna riktigt. Den enda gången jag har känt att de skulle vara kul att ha en dotter. Är då jag varit så rädd när ni har varit yngre att den gången ni träffar en tjej så kommer ni försvinna.

Kristin Kaspersens tidigare uttalande om att ha fler barn

Men Kristin har även tidigare uttalat sig om hur hon ser på att skaffa fler barn. Det var i förra året när hon fick träffa sin lilla brorsdotter Hedvig för första gången som hon uttryckte sig i frågan.

Annons

I en Instagram-story skrev hon då:

”När man själv har två vuxna barn och är supernöjd, så är lyckan stor när andra ser till att familjen fylls på. För hur mysigt är inte detta. Fina lilla Hedvig. Kärlek.”

Kristin Kaspersen visar upp sin brorsdotter Hedvig.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons