LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen försvinner från Let's dance – efter finalen

28 maj, 2023 
KRISTIN KASPERSEN, LET'S DANCE 2023
Kristin Kaspersen har gjort succé i årets säsong av Let's dance.
Men efter kvällens final är hennes framtid i programmet osäker.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hen vinner Let's dance 2023 – enligt finalistenBrand logo
Hen vinner Let's dance 2023 – enligt finalisten

Årets säsong av Let's dance lider mot sitt slut och i den stora finalen är det Charlotte Kalla och Hampus Hedström som gör upp om vinsten.

Säsongen har varit minst sagt händelserik och dramatiken var total några dagar innan allt skulle dra igång. Planen var ju att Petra Mede och David Lindgren skulle leda programmet i år igen, men det blev ändrade planer i sista sekund.

Istället var det Kristin Kaspersen som fick rycka in och kanske var det inte så konstigt med tanke på att hon själv med och vann tävlingen 2019 och har sedan dess en stor kärlek till programmet.

– Jag ska erkänna att jag sedan jag var med för fyra år sedan och tävlade har saknat Let’s Dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!, sa Kristin Kaspersen då.

Annons

Kristin Kaspersens besked om framtiden i Let's dance

Kristin Kaspersen har gjort succé under säsongens gång och tittarna har fullkomligt älskat henne i rutan. Men hur det blir nästa år är något som återstår att se, inte ens Kristin själv verkar ha en aning.

– Jag är faktiskt bara inhoppare denna säsong för Petra Mede. Så det viktigaste inför nästa år tänker jag är att Petra blir frisk och inte har ont längre. Så jag är glad att jag har fått göra den här säsongen, sa Kristin i en Instagram-story.

Kristin berättade också hur framtiden ser ut för hennes del.

– Jag känner att det är en ära att de frågade mig. Sedan hade jag hoppats på att Petra är frisk själv. Så inhoppare den här säsongen och sen hoppas jag att Petra blir frisk och mår riktigt bra.

Kristin Kaspersen försvinner

Men nu står det klart. Let's dance är över för denna gång och framtiden för Kristin är oviss.

Om det är så att det blir en ny säsong nästa år finns det några olika scenarion. Antingen blir det så att Kristin fortsätter i rollen som programledare, eller så kommer Petra Mede tillbaka.

Under säsongen gjorde även artisten Eric Saade ett inhopp som programledare, när Kristin Kaspersen var iväg på andra uppdrag, och blev väldigt omtyckt av tv-tittarna.

FOTO: TV4

Annons