LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen bekräftar okända relationen – starka orden: ”Magisk”

02 mar, 2023 
Många är nyfikna på Kristin Kaspersens kärleksliv men de senaste åren har hon varit singel.
Nu kan hon avslöja ett och annat om en viktig person i hennes liv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”Brand logo
Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

Kristin Kaspersen, 53, har många bollar i luften. Förutom att vara en av svenska folkets mest omtyckta programledare så är hon även ständigt aktuell med sin podd Kaspersen – nyfiken på. I podden möter hon helt enkelt gäster som hon är lite extra nyfiken på och det blir alltid djupa samtal om livet och dess med- och motgångar.

Något som många är nyfikna på när det gäller Kristin är hennes kärleksliv. Hon har levt som singel i några år och syns istället ofta ute på upptåg med sönerna. Sonen Filip Lamprecht, 25, har hon från ett tidigare förhållande med Martin Lamprecht, 59, och sonen Leon Fahlén, 19, med ex-maken Hans Fahlén, 59.

Filip Lamprechts avslöjande om Kristins kärleksliv

Nyligen kunde faktiskt Filip avslöja ett och annat om Kristins kärleksliv!

Annons

Det var i ett inlägg på Instagram som Filip publicerade en bild på mamma Kristin som syntes sitta med mobiltelefonen. Där gav Filip en liten hint om att Kristin skulle vara medlem på dejtingappen Tinder.

”Kvalitetstid: Tinder”, skrev Filip då när de skulle ha en mamma-och-son-lunch men istället satt Kristin med mobilen.

Kristin har däremot tidigare berättat i podden att hon mår bra som singel, även om det såklart hade varit väldigt kul att träffa någon.

– Jag har varit singel länge, mår bra där. Men självklart vore det jättehärligt att träffa någon. Men då kan man känna att då ska det fan vara bra. Jag har ett så bra liv, har hon sagt.

Kristin Kaspersens ärliga ord om vännen: ”Magisk”

Men man behöver ju faktiskt även andra relationer än kärleksrelationer i livet. Nu kan Kristin berätta om hennes magiska Vendela – som är den som sköter allt på hennes podds sociala medier.

”Grattis Vendela Cassel på 29-årsdagen!”, skriver Kristin och fortsätter:

”Hon är klippan som gjort om och sköter Kaspersen nyfiken på-kontot och hjälper mig med samarbeten. Vendela har en magisk energi och är sjukt proffsig i allt hon gör. Så glad jag fått lära känna dig Vendela och så tacksam för allt snyggt du gör på mina konton!”

KRISTIN KASPERSEN

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons