LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lee Christiernssons glädje med ex-frun Karolina – bilden avslöjar

02 mar, 2023 
Lee
Under Snickar-Björns resa till att bli Lee har ex-frun Karolina alltid varit närvarande.
Nu visar Lee upp lyckan med ex-frun!
Annons
Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”Brand logo
Kiana Blanckerts sjukdomsbesked timmar innan Melodifestivalen: ”Virus”

I slutet av januari 2023 kom Äntligen Hemma-profilen Björn Christiernsson, 48, ut som transsexuell i en lång och öppen intervju med QX. Numera går Björn under namnet Lee.

I samma veva släppte hen även en egen dokumentär, Att bli Lee, som har fått enorma hyllningar.

Dokumentären handlar om just resan till att bli Lee. Idag känner Lee sig inte hemma i någon pronomen, utan anser sig vara varken kvinna eller man. Därmed går Lee idag under hen.

Ex-frun Karolinas stöd till Lee Christiernsson

Någon annan som vi får möta i dokumentären är Lees ex-fru Karolina. De har en mycket nära relation till varandra. Ex-frun har stöttat Lee under hela vägen.

Lee har även tidigare pratat om relationen mellan de två när hen var med i Nyhetsmorgon, och sa då att Karolina betyder otroligt mycket.

– Det är hon som person, hon är öppen och härlig. Vi tycker om att alla är olika och hon har så mycket kärlek att ge, vi kallar varandra för soulmates av en anledning tror jag och det är bland annat det här, sa hen i Nyhetsmorgon.

Annons

Kommer Lee Christiernssons tillbaka till tv-rutan?

Tidigare i veckan skrev Lee ut ett inlägg på Instagram där hen vände sig till följarna.

”En hypotetisk fråga! Vad hade ni önskat att jag gjorde för typ av tv-program om jag skulle få chansen?”, skev Lee på Instagram.

Inlägget skapade stort engagemang hos följarna som kom med alla möjliga olika svar. Flera av dessa svar kretsade kring någon typ av bygg-program likt Äntligen hemma som Lee tidigare gjort.

Följarnas förslag är bland annat ”Byggar-Lee” eller ”Äntligen hemma med Lee”.

Lee Christiernssons glädjebesked med ex-frun

Det råder ingen tvekan om att Lee ser fram emot framtiden. Intill en bild med ex-frun och systern tackar hen alla följare för supporten den senaste tiden.

”Jag vill börja med att tacka för alla inspirerande och kloka kommentarer från de senaste dagarnas inlägg. Jag vill också understryka att jag läser alla inlägg!”, skriver Lee på Instagram och fortsätter:

”Jag är superglad för all support och känner även efter gårdagens inlägg att mina tankar kring ev TV i framtiden fick ”näring” av era funderingar och önskningar. Ikväll hänger jag med släkten i Örebro och fick till en bild med lillsyrran och ex frun”

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons