TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kristian Luuks oväntade besked om Carina Berg: "Vi ses regelbundet"

21 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Det har gått ett och ett halvt år sedan Carina Berg och Kristian Luuk meddelade att de skulle skilja sig. Nu berättar SVT-profilen om relationen med ex-frun.
Annons

Det var i oktober 2016 som programledarna Carina Berg, 40, och Kristian Luuk, 51, meddelade att de skulle skilja sig efter åtta år som gifta och elva år som ett par.

Men bara ett år senare, i november 2017, meddelade hon att hon hade hittat kärleken igen efter skilsmässan, den här gången i den 12 år yngre fotbollsspelaren Erik Johansson, 28. På Instagram har paret sedan dess flera gånger visat upp sina känslor för varandra och skrivit kärleksförklaringar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kristian Luuk har i stället valt att ligga lågt efter skilsmässan. I en intervju med tidningen Aftonbladet får han frågan: “Visst måste du ha ett tråkigt liv, om man jämför med din exfru Carina Berg, som ständigt skapar rubriker via sina Instagraminlägg?”.

– Åh, vilken fin formulering, där fick du till det. Nej, jag har inte ett tråkigt liv, säger han i intervjun.

Samtidigt berättar “På spåret”-profilen, som just nu är aktuell med föreställningen “Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg”, att han och ex-frun fortfarande träffas titt som tätt.

– Carina och jag har ju barn ihop, så vi ses regelbundet, säger Kristian Luuk till tidningen.

Foto: IBL

Annons