Kristian Luuks okända relation till Jenny Strömstedt

Kristian Luuk och Jenny Strömstedt

Kristian Luuk delar främst med sig av bilder ifrån sitt yrkesliv.
Men på senare dar har han börjat visa upp mer utav sitt privatliv för följarna.
Nu delar han med sig av en semesterbild – med ingen mindre än Jenny Strömstedt.

Kristian Luuk, 53, har länge varit en populär programledare för det svenska folket. Tidigare var han tillsammans med Carina Berg, 42, och duon var ett av Sveriges absolut hetaste kändispar men i oktober 2016 beslutade de sig för att bryta upp. Ex-makarna hade då varit gifta i åtta år och tillsammans fått sonen Holger, 10.

Nyheten om uppbrottet delade Kristian och Carina gemensamt med sig av i ett inlägg på Instagram. Där förklarade de att de avslutade relationen som vänner.

Beslutet för sonen Holger

Även om sonen Holger har två av Sveriges kanske kändaste tv-profiler som föräldrar så syns han inte ofta i offentligheten. Faktum är att Carina och Kristian tidigt beslutade sig för att han inte alls skulle vara en del av offentligheten.

Kristian har fler barn än den gemensamma sonen med Carina, sedan en tidigare relation har han dottern Smilla, 22, och sonen Sebastian, 20.

Oväntade draget med Strömstedts

Även om Kristian har ett Instagram-konto där han har över 60 000 följare så håller han sitt privatliv privat. Programledaren delar nämligen nästan enbart med sig av uppdateringar som rör hans arbete. Det kan vara material från inspelningar eller reklam inför kommande program. Men något mer om vem Kristian är utanför tv-rutan får följarna oftast inte ta del av.

Härom veckan delade han dock plötsligt med sig av en uppdatering gällande familjelivet. Tillsammans med sina föräldrar hade programledaren nämligen kommit på en lösning till att kunna umgås med de äldre trots pandemin. Familjemedlemmarna satt då vid varsina bord, några meter ifrån varandra och spelade melodikrysset ihop.

Sedan dess har det återigen bara dykt upp jobbrelaterade inlägg på kontot – tills nu. I en ny uppdatering visar Kristian nämligen upp hur han spenderar sommaren. Och det visar sig vara ihop med några andra välkända ansikten. Tillsammans med paret Jenny Strömstedt, 47, och Niklas Strömstedt, 62, syns Luuk njuta av sommarsolen vid vattnet i Stockholm.

Tillsammans med Strömstedts”, skriver Kristian till en bild på sig och paret.

Paret okända relation till Kristian visar sig vara uppskattad. I kommentarsfältet syns flera följare som gläds över trions vänskap.

Jennys kollaps i direktsändningen

Jenny och Niklas har tillsammans en serie som heter just Tillsammans med Strömstedts. I TV4-programmet hälsar de på hos andra svenska kändispar för att prata om kärlek och relationer. De får även ventilera sin egna relation med parterapeuten Tommy Waad. 

Jenny programleder även andra program på kanalen. I början på sommaren tog hon sig ann uppdraget att leda det extrainsatta programmet Mordet på Olof Palme. Under sändningen syntes Jenny plötsligt kollapsa och föll rakt ner i golvet. Sedan dess har Jenny uppdaterat sina följare om sitt mående och idag mår hon bra.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!