LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristian Luuk om händelsen med Carina Berg – bryter tystnaden

26 feb, 2023 
Carina Berg och Kristian Luuk gifte sig 2008. Men efter åtta år valde de att gå skilda vägar.
När Kristian nyligen gästade Sofia Dahléns Youtube-kanal minns han tillbaka på en händelse med Carina.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”Brand logo
Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”

Efter åtta år som gifta gick Carina Berg och Kristian Luuk gemensamt ut på Instagram och meddelade att de skulle skilja sig.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner.”, skrev de då.

Båda har varit rätt tysta kring det som rör skilsmässan efter uttalandet. Men Carina har då och då delat med sig av känslorna efter skilsmässan. I podden Gynning & Berg – hittar sig själva har Carina delat med sig av den tuffa tiden.

– Det är svårt att vara riktigt goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet som man trodde de skulle se ut, inte blev så. Oavsett om du är initiativtagare i en skilsmässa så är det ju ett öppet köttsår, berättade Berg i våras.

Carina Bergs hyllning till Kristian Luuk: ”Världens bästa”

Idag verkar Carina och Kristian ha en god relation till varandra och tillsammans har de sonen Holger. Carina har hittat kärleken på nytt i fotbollsspelaren Erik Berg som hon barnen Juno och Otto med.

Annons

Carina har tidigare hyllat Kristian i podden, då hon har berättat att han även finns med i Holgers syskons liv.

– Jo men jag var på dejt med Erik på morsdag, har Carina Berg tidigare berättat i podden och fortsatt berätta om händelsen:

– Det var så mysigt för Kristian hade frågat flera gånger om inte han fick låna Otto en stund när Holger var hemma hos honom, alltså mitt stora barn, mitt mellanbarn. Då tyckte Kristian att det skulle vara så roligt att hänga med Otto ihop med Holger hemma hos honom. Då inträffade detta på morsdag så då passade vi på att gå på dejt.

Carina Berg fortsatte att hylla exmaken och att han vill vara involerad.

– Jag är ju så himla glad över att jag har världens bästa exman. Det måste man ändå säga. Att han vill det själv och att han ber om det själv, sa hon.

Kristian Luuk om händelsen med Carina Berg: ”Kommer ihåg”

Nyligen gästade Kristian Luuk Sofia Dahléns Youtube-kanal där han fick laga sin paradrätt. Duon kom då in på en händelse med Carina som skedde när de fortfarande var gifta.

Det är när Sofia och Kristian pratar om åldersdiskriminering som Kristian tar upp hur det kan se ut i tv-branschen.

– Jag kommer ihåg när jag var gift med Carina Berg, så breakade hon precis med sitt första tv-program. Var precis i sina första steg i tv, och gjorde succé, då kom det någon tidning som skrev, vem blir nästa Carina Berg?

– Då tänkte vi hallå!? Hon har inte ens börjat än, sån ungdomsjakt, säger Kristian.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons