LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Erik Berg förlorade alla sina pengar – nu berättar Carina

12 jan, 2023 
André Färnsveden
Carina Berg och Erik Berg.
Erik Berg och Carina Berg är gifta och har två barn ihop.
Men under en period bodde paret ifrån varandra.
Nu avslöjar Carina uppoffringen som Erik behövde göra för att de skulle kunna återförenas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Daniel Paris och Carina Bergs relation: "Stalkeraktigt"Brand logo
Daniel Paris och Carina Bergs relation: "Stalkeraktigt"

Tv-profilen Carina Berg, 45, var tidigare gift med Kristian Luuk, 56, men efter 8 år som gifta valde de att gå skilda vägar. Kort därpå inledde Carina en ny relation, då med fotbollspelaren Erik Berg, 34. Idag är de gifta och har två barn ihop, sonen Otto och dottern Juno.

Erik har sedan en tid tillbaka lagt fotbollsskorna på hyllan, men det fanns en tid då han fick offra en hel del för att kunna vara nära sin kärlek. Det avslöjar Carina i podden Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon driver med vännen Carolina Gynning, 44.

Annons

Erik Berg förlorade alla sina pengar

Det hela togs upp när podd-kollegorna började diskutera om vem av dem som hade tjänat mest pengar, Carolina säger då att Carina och Erik är som ett fort och är ekonomiska tillsammans. Men Carina håller inte riktigt med och förklarar för vännen hur det egentligen ligger till.

– Det där är roligt för det har du sagt förut, men vet inte du om att han fick betala tillbaka alla sina fotbollspengar för att kunna bli ihop med mig. Har inte jag berättat det?

– Jo det kommer jag ihåg, det var jättesynd om honom, svarar Carolina.

När de träffades spelade nämligen Erik i fotbollsklubben FC Köpenhamn, i Danmark. När han istället ville flytta till Stockholm för att vara närmare Carina, tvingades han betala tillbaka pengarna han tjänat för klubben för att kunna bryta sitt kontrakt och flytta, menar Carina.

Erik började istället spela för Djurgårdens IF, som bekant spelar i Stockholm, och spelade där i tre år innan han valde att avsluta karriären.

Erik och Carina Bergs nya hus

Men idag är det inget snack om att paret skulle behöva leva på distans. De har nämligen köpt ett hus, något som podd-kollegan Carolina Gynning, avslöjade i ett tidigare avsnitt av duons podd.

Annons

– Ska ni gå och göra någon grej idag? För ni har ju köpt ett hus, får vi säga det?, sa Carolina i podden.

Och det visade sig stämma, i ett senare avsnitt avslöjades nämligen var den nya villan låg. Carina och Erik har flyttat till Danderyd, på andra sidan stan från Carolina som bor på Ekerö.

På Instagram delade Carina nyligen med sig av de första bilderna inifrån huset och förklarade att möbler skulle tillkomma inom kort.

Senare delade hon en video på Erik, som kämpar med att sätta ihop en Ikea-möbel, men det verkar ändå som att huset börjar arta sig!

FOTO: WALLDÉN RASMUS/Aftonbladet, HENRIK ISAKSSON/TT

Annons