LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristian Luuk syns med kvinnliga tv-profilen – kärleksfulla bilden visar

10 nov, 2023 
Linn Seipel
KRISTIAN LUUK
På spåret är i full gång och det verkar som att Kristian Luuk kommit nära några av årets debutanter!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristian Luuk om framtiden för På spåretBrand logo
Kristian Luuk om framtiden för På spåret

Kristian Luuk, 56, har tillsammans med Fredrik Lindström, 59, lett SVT:s långkörare På spåret sedan 2009. Vid tillfället ersatte Kristian legenden Ingvar Oldsberg, som då lett programmet i totalt 21 år.

Utöver att en ny säsong av På spåret drog igång förra veckan så verkar det även hända saker i Kristian Luuks privatliv. Han har nämligen en hemlig kärlek, något han nyligen avslöjade i Eftermiddag i P3.

– Nej, jag är i en relation sedan något år tillbaka, sa han i programmet utan att ge fler detaljer kring vem det är.

Annons

Kristian Luuk laddar upp inför kvällens På spåret med syskonduon Kücükaslan

Ännu verkar han vilja hålla denna person hemlig i samtliga kanaler. Men en annat kvinnligt ansikte visar sig nu på Kristians Instagram. Ingen mindre än sportjournalisten Jennifer Kücükaslan, 34 – tillsammans med sin bror Johan Kücükaslan, 38, med samma yrke.

Kristian luuk och jennifer och johan Kücükaslan

Ikväll gör de nämligen debut i På spåret, något de verkar väldigt nervösa för. I en intervju med Aftonbladet förklarar Johan att hans kommande medverkan tagit upp stor tankekraft.

Annons

– Det här förstörde min sommar tyvärr! Så fort jag snappade upp något så fylldes anteckningarna i min telefon. Det tog aldrig slut, jag började liksom plugga regissörer, kemiska beteckningar och grundämnen! Så höll vi på hela sommaren, säger han skrattandes till tidningen.

Jennifer, som fick frågan kort efter hon åkt ut i semifinalen av Alla mot alla, menar att hon initialt inte kände sug efter en till frågesport.

– Jag var på ganska dåligt humör eftersom jag tar sånt här på lite för stort allvar. Jag sade att jag skulle fundera på saken, men visste ju att jag skulle säga ja, såklart, även om jag undrade varför man utsätter sig för sådant här egentligen, säger hon i samma intervju med Aftonbladet.

Allt du vill veta om Jennifer och Johan Kücükaslan

Det kanske viktigaste att reda ut – Jennifer och Johan är inte ett gift par, utan syskon!

Annons

Vad jobbar syskonen Jennifer och Johan Kücükaslan som?

Johan Kücükaslan är reporter på SVT Sport, efter lite om och men. I fjol sade han nämligen upp sig då han var missnöjd med hur han behandlades.

Jennifer Kücükaslan leder fotbollssändningar för Viaplay. Där verkar de ta hand om henne väl, då hon enligt Nyheter24 hade en genomsnittlig lön på 95 300 kronor under 2022.

Har syskonen Kücükaslan partners eller barn?

Varken Johan eller Jennifer Kücükaslan har någon partner eller barn som de offentliggjort.

FOTO: TT/Instagram

Här rappar Dogge om HäntBrand logo
Här rappar Dogge om Hänt
Annons