"Kourtney Kardashian och Scott Disick har gjort slut"

"Kourtney Kardashian och Scott Disick har gjort slut"

Efter nio år bryter paret nu upp. Droppen för Kourtney ska ha varit bilderna på Scott tillsammans med sitt ex som dök upp på nätet för några dagar sedan.

Alkoholproblem och otrohetsrykten. Nu har Kourtney Kardashian, 36, fått nog.

Det var den fjärde juli (USA:s självständighetsdag) som pojkvännen Scott Disick, 32, fotograferades på en båt i Monte Carlo tillsammans med exflickvännen Chloe Bartoli.  Och de var rätt närgångna med varandra. Det ska ha varit droppen för Kourtney.

Nu berättar källor för E!News att paret har gjort slut:

– Kourtney har alltid backat Scott och funnits vid hans sida, men med tre barn börjar det räcka nu. Kourtney måste göra det som är bäst för barnen.

The Kardashians Out For Family Dinner At Craig's Restaurant.

Nu är förhållandet över, enligt flera källor. Foto: All Over Press

Kourtney och Scott har barnen Mason, 5, Penelope, 3, och Reign, 6 månader, tillsammans. De har varit ihop i nio år, men det här är inte första gången som förhållandet knakat i fogarna. 2010 tog paret ett paus på grund av Scotts alkoholproblem, och tidigare i år checkade han in på rehab för att få bukt med sitt missbruk en gång för alla.

Men det tycks alltså inte ha hjälpt. En annan källa berättar nämligen för E!News att 32-åringen umgås allt mer med vänner som “inte tänker på hans bästa” och som har dåligt inflytande på honom.

Eftersom Kourtney och Scott inte är gifta återstår det att se vem som får vårdnaden av barnen. Men enligt Radar Online har den äldsta Kardashian-systern redan uppsökt en advokat för att ansöka om ensam vårdnad.

Andra läser också:

Kardashian chockad över sexkravet: ”Hon är äcklad”

Han hotar att avslöja Kardashian: ”Ligger runt med alla och tar droger”

Vad kan du om Kardashian-klanen? Testa dina kunskaper här!

FRÅN FÖRSTASIDAN