Kardashian chockad över sexkravet: "Hon är äcklad"

Kourtney Kardashian vill gifta sig, men pojkvännen Scott Disick har andra planer.

Realitystjärnan Kourtney Kardashian, 36, och pojkvännen Scott Disick, 32, har haft det kämpigt med förhållandet. Det lär knappast bli bättre nu. Disick har nämligen börjat ställa krav på Kourtney och det är inga små saker som han ber om. Scott Disick kräver att Kourtney tillåter dem att ha ett öppet förhållande så att han får träffa andra tjejer.

– Han har krossat hennes hjärta genom att begära ett öppet förhållande, något han själv menar kommer att stärka deras förhållande, säger en uppgiftslämnare.

Scott Disick är ingen svärmordsdröm och utöver att få träffa andra tjejer har Scott ännu en livsdröm. Nämligen att göra porr!

Scott Disick vill träffa andra tjejer. Foto: Instagram

"Kourtney har fått sitt hjärta krossat", berättar en källa. Foto: Instagram

Enligt källor hoppas Kourtney på att Scott ska fria... Foto: Stella Pictures

Men Scott har andra planer: "Han vill börja göra porr", säger en källa. Foto: Enligt källor hoppas Kourtney på att Scott ska fria... Foto: Stella Pictures

– Han vill ge sig in i porrbranschen. Scott skryter för sina vänner om att han ska tjäna en rejäl hacka med porr, säger en källa.

Frågan är hur länge Kourtney står ut med Scott. Enligt uppgifter har hon bett honom att skriva in sig på ett behandlingshem. Kourtney går också och hoppas på att Scott ska fria, enligt Radaronline.

Beskedet om att han vill ligga med andra tjejer och dessutom göra porr kan bli spiken i kistan på det ansträngda förhållandet.

– Kourtney är äcklad så klart. Hon hoppades att han skulle skriva in sig på rehab, äntligen bestämma bröllopsdag och hon hoppades också på ett till barn. Men han drar upp något sådant här och så är de tillbaka på ruta ett.

Andra läser också:

Kim Kardashians gamla Myspace-sida har dykt upp – och den är hysteriskt rolig

Han hotar att avslöja Kardashian: ”Ligger runt med alla och tar droger”

Så här har Kardashian-klanen opererat sig till oigenkännlighet

SENASTE NYTT!