Kim Kardashians gamla Myspace-sida har dykt upp – och den är hysteriskt rolig

Jo, en gång i tiden var Kim Kardashian faktiskt en av oss. En vanlig tjej med en väldigt rosa Myspacesida. Nu har hennes profil från 2006 dykt upp på nätet.

Kim Kardashian, 34, har inte alltid varit drottningen av sociala medier. I dag har hon visserligen miljontals följare på både Instagram och Twitter, men 2006 såg det lite annorlunda ut. Då, innan hennes sexvideo med Ray J och realityprogrammet “Keeping up with the Kardashians”, var hon mest känd som Paris Hiltons stylist och sidekick.

Celebrity social network pictures

Kim Kardashian med dåvarande bästisen Paris Hilton. Foto: All Over Press

Sajten Us Weekly har nu rotat fram en skärmdump av realitystjärnans gamla Myspace-sida från just det året – och den är precis lika rolig som man föreställer sig. Och som ni kanske minns var det inte så länge sedan som skådespelaren Tom Hardy’s gamla Myspace också dök upp på nätet.

Under profilnamnet “Princess Kimberly” bjuder Kim Kardashian sina besökare på en extremt rosa layout med lila typsnitt:

Jag är en PRINSESSA och det är inte du, så det så“, skriver den dåvarande 25-åringen om sig själv på sidan.

kimkardashian

Via: Myspace

I övrigt avslöjas också att hon varken röker eller dricker, att hon kan tänka sig att skaffa barn och att Gud är den person som hon helst skulle vilja träffa. Just nu är Kim gravid med sitt andra barn tillsammans med maken Kanye West.

25-åriga Kim hade “bara” 856 vänner på sin Myspacesida, vilket visar att hon har kommit en lång väg från att rensa Paris Hiltons garderober. Och hotellarvtagerskan själv uppges också vara mäkta stolt över väninnans framgångssaga:

– Jag är glad för hennes skull. Vi hade så kul när vi reste jorden runt tillsammans och vi delar många roliga minnen. Jag är stolt över den kvinna som hon har blivit, berättade Hilton nyligen i en intervju, enligt Daily Mail.

Wow, det var snällt sagt, Paris!

Andra läser också:

Vad kan du om Kardashian-klanen? Testa dina kunskaper här!

Så här har Kardashian-klanen opererat sig till oigenkännlighet

Kim Kardashian kastar kläderna i en stekhet öken: ”Ett stolt ögonblick”

SENASTE NYTT!