LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Leif & Billy-profilen har fått barn – lyckan efter tragedin: ”Tacksam”

31 mar, 2024 
Linn Seipel
leif och billy - klas har fått barn
Leif och Billy-Klas Eriksson har fått barn tillsammans med flickvännen Julia Kvarnberg!
Här avslöjar han både namn och kön på det underbara lilla knytet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvinner Leif & Billy: ”Vi behöver en paus”Brand logo
Därför försvinner Leif & Billy: ”Vi behöver en paus”

Komikern och skådespelaren Klas Eriksson, 38, har fått barn! Många känner till honom Leif Öhman i Leif & Billy, som han gör tillsammans med sin parhäst Alfred Svensson. Humorduon är nu också programledare för Smartare än en femteklassare. Han är även medverkat i Över atlanten och The Island.

Men nu har han alltså åstadkommit något ännu större – han har blivit pappa! Det är på sin Instagram han tillsammans med flickvännen sedan många år, Julia Kvarnberg, delar med sig av de glädjande nyheterna nu.

Klas Eriksson och flickvännen Julia har fått barn – här är sonen Nils

Det blev en liten kille som paret valt att döpa till Nils. Det är det andra barnet paret får, men storasyster Elsa överlevde tragiskt nog inte förlossningen förra året.

Annons

”Välkommen till världen lillebror Nils ❤️ Den 19 mars kom våran son Nils till oss här på jorden.Känner en sådan otrolig lycka och tacksamhet för att allt gått så bra och att du äntligen är här med oss och mår bra.Även om graviditet och förlossning var kantad av ständig oro och rädsla. Min son. Mitt andra barn. Att få höra ditt skrik under födseln är det mest förlösande jag varit med om. En sådan lättnad”, skriver Klas på sin Instagram och fortsätter:

”Jag är så tacksam över att vi vågade igen och att vi äntligen fick träffa dig. Sorgen efter storasyster Elsa som vi förlorade förra året lever kvar med oss varje dag och ett nytt barn kommer aldrig ersätta ett annat. Men efter ett år med oändlig sorg och förtvivlan så känner jag just idag en enorm glädje för att Nils är här i våran lilla familj.”

Följarna delar parets sorg och glädje

Och flera är vi som känner en enorm glädje för Klas och Julia. I kommentarsfältet väller det in gratulationer och lyckönskningar:

Annons

”Stort Grattis. Stora syster Elsa kommer vaka över lille bror”, skriver en.

”Så otroligt underbart, trots att man inte känner er personligen så känner man ändå stor lycka med. Stort grattis till er”, skriver en annan.

”Jag beklagar verkligen sorgen efter eran dotter elsa men grattis till eran son nils”, skriver en tredje.

”Vi var många som delade er sorg och vi är många som idag delar er glädje! Stort grattis!”, skriver en fjärde.

Hänt har sökt Klas Eriksson för en kommentar.

FOTO: Stina Stjernkvist Sveriges Television Leif och Billy/TT, Instagram

Annons